Thursday, August 29, 2013

hadiah besday

assalamualaikum

untuk besday girl
kami mmg tak tau belikan hadiah apa
so bila bawak g queensbay
daddy masuk kedai kasut puma
saja nak usha kasut utk mummy katanya
tp masuk ja kedai tu.. ellesya lebih awal sambaq
posing dengan kasut baru as prazent from mummy n daddy
dia yg pilih sendiri
daddy pon cakap cantik so terus mintak saiz
panjang sungguh kaki ellesya
saiz 9 tau kasut ni
besday girl bawak baby ronda2 katanya
katanya lagi, kasut tu boleh buat kasut ballet
ellesya yg tolak stroller baby dia kat dinding blkg..
x tau pasai pa.. srh letak sebelah ambik gambo skali x mau plak
jangan pandang camera... haha
dah jalan2 mesti la lapar kan
singah makan kat kedai fvret ellesya
bila tanya, buat apa tue?
katanya tu rumah.. hehe
emir pon nak wat rumah jugak yer..
mmmm.. nak bg emir ddk diam x mau trun dr bb chair tue
umpan dengan sudu
abes diketuknyerr meja
nak bg mummy ketuk plak ker??
dh kenyang kami pusing2 dlm qbay lagi
singgah cini... tgk menarik la
harusss mencoba..
mmmm.... bila order, nak kena tgu smpi 40minit
so tunggu jgk la sbb nk rasa kan

sementara menunggu.. kami jln2 lagi
emir mula berebut nak tolak stroller kakak sya
mana la kakak sya nak bg kannnn
tp... tetap emir yg dpt yerr
ada aku kesah? lalalalalalaaaaa..
x kira tue utk bdk pompuan ke, janji dia hepi..
suka yerr tolak
kemain la kamooo posing yerr emir
wahhh... tp ada yg bertanya tau...
emir ni laki ke pompuan
hahha... sbb muka dia sweet org ckp nmpk mcm pompuan
tp bila dgr nama.. eh laki ropanyerr
rumah kamooo cantikk la emir
bwk baby ronda2
siap drift tak tahan tue.. hehe
dah siapppp....
ni la dia...
kami pilih nutella walnuts n dips butterscotch
sedap wehhh....

nureen EL hari ni
baby sitter nak bwk mak dia g spital check up :)
_________________________________________________________
jom singgah


11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

el said...

mcm ni lau baru duta queensbay
memperkenalkan menu baru n kedai baru hahaha

siyes cantek kasut elesya..pandai elesya pilih

lieyalatif said...

seronok jalan2 layan besdei gurl ...

cantik gile kasut ellesya...lieya pun bekenan tgk kaler die tu....

oo nureen el yeak....syok gak dpt lepak umah ngan anak2...

wantie said...

wow.. dapat kasut PUMA lagi tu. kaler dia pun cantik.

kalau dah sedap haruslah cuba kan..kan..

Qhaifa Nur said...

cantik kasut ellesya...
puas hati ellesya tu Nureen..
dapat hadiah...dibawa jenjalan lagi

LYAfrina said...

mmg cantik kasut elly...
a ah..dr pic y nureen wassap..mmg nmpk elly ni jenis tinggi..kaki asya baru je saiz 6..asya mmg kecik tuit..

** lya bru tgk entri birth elly.. siyes..walaupon just family..tp meriah..n nmpk elly happy..mmg comey cupcakes y nureen buat tu

Fieza79 said...

Emir dh bsr..lm xtgk..

mama ila said...

cantik kasut ellesya..pandai ellesya pilih sendiri yer.. =)

Nafira usof said...

cantek kasut Elly~ pandai dia pilih~

Zura@Iwan said...

cantik kasut elly tu..
aku pon bkenan...kombinasi kaler nice la..hehe...

irfan pon muka dia mcm girl taw..dl dorang ada yg tnya ..girl ke boy..hahaha..

Sayangku Zie said...

sama cam rayyan dok kat meja makan mesti dia akan ambil sudu ketuk meja.. adoi bisinglah.. huhu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011