hadiah besday

assalamualaikum

untuk besday girl
kami mmg tak tau belikan hadiah apa
so bila bawak g queensbay
daddy masuk kedai kasut puma
saja nak usha kasut utk mummy katanya
tp masuk ja kedai tu.. ellesya lebih awal sambaq
posing dengan kasut baru as prazent from mummy n daddy
dia yg pilih sendiri
daddy pon cakap cantik so terus mintak saiz
panjang sungguh kaki ellesya
saiz 9 tau kasut ni
besday girl bawak baby ronda2 katanya
katanya lagi, kasut tu boleh buat kasut ballet
ellesya yg tolak stroller baby dia kat dinding blkg..
x tau pasai pa.. srh letak sebelah ambik gambo skali x mau plak
jangan pandang camera... haha
dah jalan2 mesti la lapar kan
singah makan kat kedai fvret ellesya
bila tanya, buat apa tue?
katanya tu rumah.. hehe
emir pon nak wat rumah jugak yer..
mmmm.. nak bg emir ddk diam x mau trun dr bb chair tue
umpan dengan sudu
abes diketuknyerr meja
nak bg mummy ketuk plak ker??
dh kenyang kami pusing2 dlm qbay lagi
singgah cini... tgk menarik la
harusss mencoba..
mmmm.... bila order, nak kena tgu smpi 40minit
so tunggu jgk la sbb nk rasa kan

sementara menunggu.. kami jln2 lagi
emir mula berebut nak tolak stroller kakak sya
mana la kakak sya nak bg kannnn
tp... tetap emir yg dpt yerr
ada aku kesah? lalalalalalaaaaa..
x kira tue utk bdk pompuan ke, janji dia hepi..
suka yerr tolak
kemain la kamooo posing yerr emir
wahhh... tp ada yg bertanya tau...
emir ni laki ke pompuan
hahha... sbb muka dia sweet org ckp nmpk mcm pompuan
tp bila dgr nama.. eh laki ropanyerr
rumah kamooo cantikk la emir
bwk baby ronda2
siap drift tak tahan tue.. hehe
dah siapppp....
ni la dia...
kami pilih nutella walnuts n dips butterscotch
sedap wehhh....

nureen EL hari ni
baby sitter nak bwk mak dia g spital check up :)
_________________________________________________________
jom singgah


Comments

el said…
mcm ni lau baru duta queensbay
memperkenalkan menu baru n kedai baru hahaha

siyes cantek kasut elesya..pandai elesya pilih
lieyalatif said…
seronok jalan2 layan besdei gurl ...

cantik gile kasut ellesya...lieya pun bekenan tgk kaler die tu....

oo nureen el yeak....syok gak dpt lepak umah ngan anak2...
wantie said…
wow.. dapat kasut PUMA lagi tu. kaler dia pun cantik.

kalau dah sedap haruslah cuba kan..kan..
Qhaifa Nur said…
cantik kasut ellesya...
puas hati ellesya tu Nureen..
dapat hadiah...dibawa jenjalan lagi
LYAfrina said…
mmg cantik kasut elly...
a ah..dr pic y nureen wassap..mmg nmpk elly ni jenis tinggi..kaki asya baru je saiz 6..asya mmg kecik tuit..

** lya bru tgk entri birth elly.. siyes..walaupon just family..tp meriah..n nmpk elly happy..mmg comey cupcakes y nureen buat tu
Fieza79 said…
Emir dh bsr..lm xtgk..
mama ila said…
cantik kasut ellesya..pandai ellesya pilih sendiri yer.. =)
Nafira usof said…
cantek kasut Elly~ pandai dia pilih~
Zura@Iwan said…
cantik kasut elly tu..
aku pon bkenan...kombinasi kaler nice la..hehe...

irfan pon muka dia mcm girl taw..dl dorang ada yg tnya ..girl ke boy..hahaha..
Sayangku Zie said…
sama cam rayyan dok kat meja makan mesti dia akan ambil sudu ketuk meja.. adoi bisinglah.. huhu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017