Friday, August 30, 2013

hadiah no 2 dr daddy... perghhh

Assalamualaikum

bertuahnya wahai anak
dpt 2 hadiah dari daddy thn ni
mummy??? belum bg hadiah lagi
masih menunggu keizinan daddy
klau daddy izinkan mmg laju jerr mummy belikan hehe

untuk hadiah no 2 ni
mmg dah lama ellesya request
 kucupan terima kasih tak terhingga
emir jeles ker tue??
nak jugak yerr.. tgu besday thn dpn yerr
so sama2 kita buka k
emir xcited lebih dr kakak sya nmpknyerr
dh nmpk ckit
taaarrraaaaa.......
dah lama hajat dihati akhirnya dimiliki...
buka cepatttt
nmpk tak sofa kami
huhuu... kaki sofa dh patah so daddy buang semua
so rendah la sofa kami
sng emir nak melompat
kakak sya nk wat sndrik la konon2nyerr
last2 mtk tolng daddy jugak hehe
kan mummy ckp, emir lg xcited tau
jom kita mula mencantumkannya
kan... skali lg emir penuh xcited
kakak sya ralit ngan crita cartoonnya
masak smpi moncong mulut2
mulanya seisi masterchef
siap ada oven lagi
emir dok usung senduk merata
kakak sya masak spegthi ker?
api tue.... cayalah
 ayam golek siap!!
berebut jugak tapi kami mintak kakak sya beralah

siap hidangkan kat mummy dlm pinggan :)
candid kakak sya bila daddy dok snap gambo dia
emirrrr..... kamo mmg rajin memasak yer
gambar dekat kotak nmpk besar
tp kecik jerr ropanyerr
masak apa plak kali ni??
bukan masak tapi simpan segala pinggan mangkuk dlm oven

kakak kemain lagi hepi
bila dpt hadiah yg sgt2 dia inginkan
_________________________________________________________
jom singgah


14 comments:

el said...

bertuah elesya dpt adiah lagi
dapur pink tu hehe

nti tulun masakan auntie pavlova ok?hahaha

kena masak sambil duduk lah kan

Nurzakiah Hanum said...

indahnya

Qhaifa Nur said...

bestnya kakak dapat hadiah lagi...
lepas ni selalulah kakak tolong mama..

Adlin Mohamad said...

sama ngan 3k punya beli 1 share 3org hehehehe ..kalau nk beli sorang 1 kopak mama satu dah 80.00

mama tisya said...

sronok la main masak2 ngan dapur tu...tisya pn ada mintak gk tp nanti la dlu

Zura@Iwan said...

bestnya elly dpt dua adiah yer...

lps ni jgn kacau mummy kt dapur yer..hehe

Khai♥Rin : anies said...

tu diaaaaa siap ada api noo... pakai bateri ke ni nureen? huhuuuuu pasni bleh regis utk junior masterchef..

Nafira usof said...

sonoklah dapat hadiah idaman yer~

lepas nih mintak ngan mummy plak eh~ :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

sonokla pasni 2 badik tu main masak2..kyra pun ada 1..tp brand barbie

Fieza79 said...

Waa best arr ellesya dpt set dapur msk2...trbaik hdiah dr daddy tu...

Gieyana said...

Sofa hg mmg sempoi...:)
Syoknya anak dara hg dpt hadiah..:)

fadwa daud said...

waaaaa...best betul hadiah..
mmg idaman budak2 perempuan! jeles!! hehehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

happy belated b'day Elly...
bestnye dapat hadia dari daddy...happy jer tgk dia..

Sayangku Zie said...

emmm nanti leh main masak2 dengan emir.. hehe best kakak sya..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011