Wednesday, August 7, 2013

ucapan selamat dari raya 2013

assalamualaikum

buat semua kawan2 di alam maya ini
kami sekeluarga ingin mengucapkan.................





berhati2 di jalan raya
moga selamat pulang & kembali
_________________________________________________________
jom singgah


21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Tangan dihulur maaf dipinta,
Erat hubungan sesama kita,
Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaaf,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.

el said...

selamat hari raya nureen
aku mtk maaf zahir batin
if jika selama ni aku ada wat salah silap n tutur kata yg menyingung perasaan hang selama persahabatan kita..

selamat balik kampung ea

umi alya said...

Salam Aidilfitri buat Nureen sekeluarga..

mama lieyna said...

Salam aidilfitri buat nureen sefamily..

Mohon maaf zahir batin..
Ape tema tahun ni pulak ye. :-)

eima said...

SELAMAT HARI RAYA NUREEN ....
MAAF ZAHIR BATIN YE

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat hari raya Nureen....klu ada silap & salah k.atie,kemaafan k.atie pinta yer.Semoga lebaran kali ini lbh membahgiakn Nureen sekluarga

mamawana said...

Salam idilfitri sweetie and family...

Fieza79 said...

Slm Aidilfitri bt nureen skluarga...
Lma nya xblogwalking...rndu nk blogwalking cm dlu

Imah Dinor said...

salam lebaran..tak sabar nak tgk tema tahun ni pulak...

maszmadi said...

selamat hari raya nureen & family,
maaf zahir & batin...

watyz said...

selamat gari raya nureen n famili... :)

eima said...

tema hitam keblueblack tu ...
selamat hari raya nureen

Salina@IbuAqil said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin dari kami.. ;)

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

Geram tgk..bleh jd model kanak2 anak2 ang....SELAMAT HARI RAYA

Zura@Iwan said...

lama tk BW kan..
br berkesempatan nk siggh blog hgpa semua..huhu

neway...nk wish gk la..
selamat hari raya..maaf zahir batin yer...

mn taw ada tslh ckp or perbuatan selama ni...huhu

raya kt baling ritu..tk dn nk gi beraya umah hg...asyik ngn family je..hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

slmt hari raya nureen..mana pic raya thn ni? sakan raya ye..tak msk lg keje ke? :D :)

wahida said...

selamat hari raya nureen...

sweetnya family ni...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Salam Aidilfitri :)

LYAfrina said...

salam aidilfitri buat nureen sekeluarga

maaf zahir & batin

Sayangku Zie said...

Selamat hari raya.. suka lah kaler hitam... agak2 tahun depan leh masukkan dalam list.. hehehe

❤Kamsiah❤ said...

saki baki kuih raya masih ada lagi ke..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011