Thursday, August 1, 2013

tea tarik kawww yg kami cari

assalamualaikum
autopublish

gara2 dok layan crita wayang kita kat astro la ni
buat kami laki bini teringin nk minum
tea tarik kawwww

perghhh.... layan abesss
pas jer berbuka, kami g lepak kedai mamak nasi kandaq
dekat jerr ngan umah, dlm 5minit :)

 dapat hirup panas2 mmg best kan
opsss, sabar jerr..
pagi2 layan tea tarik plak ehehe
ellesya mcm biasa, bandung la kan
 emir dok asyik tgk mamak dok tulis resit
 tak lupa roti bakaq
 ni la emir, bukan nk duduk diam
 dahaya ya emir
agaknya, knape la ngan ellesya ya?
 dok bercerita kat daddy
sebenarnya, ellesya tetiba ja gatal2 bdn
pelik
 emir tersandar selepas menikmati keenakan sirap bandung
hahhahaha
khusyuk amat depa dok dgr daddy bercerita yerr
ellesya masih x selesa, daddy still dok wat lawak lagi
 hahaha
 dok bergaru plak x abes2
emir terlopong tgk apa tu??
 buah hati mummy & daddy

 dah dpt trun terus hilang gatal yerr ellesya
 pastu request roti canai.. hehhee
oppsss.... tersilap tangan tue...
_________________________________________________________
jom singgah


10 comments:

umi alya said...

ha'aaaaaaaa rasanya faham maksud tersurat & tersirat di hati ellesya, biasalah budak2, kalau ada yang tak kena, ada2 jer.. hihiihi

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 23
singgah sini pagi ni :)

el said...

lorrrr ellesya dok lagi lam kusi bb..hehehe sib bek lah muat ea...
tu daddy sj kenakan ellesya ea haha

Qhaifa Nur said...

kalau teringin nak minum kena datang kedai mamak..kat rumah tu diaorang tak suka minum teh tarik NureeN..
sedapnya ellesya makan roti canai..

eima said...

dulu hari mau mamak ... bulan posa ni br 2 kali ke mamak memalam tu pun sebab fahim nk mkn roti kosong

Khai♥Rin : anies said...

ellesya nk bermanja dgn daddy tuuu ;-)

wantie said...

kedai nasi kandaq kat jelita tu ke? kak T tak nah lagi lepak kat situ walaupun sekali. hahaha.. dasyat kan. dok pi kat len kat situ tak nah pun pi. pelik dak?

ada roti bakaq noh. lepas raya nanti nak ajak Naim ngan Aleesya pi makan lah.

ALoNa CintamaniszLite said...

tgk ekspresi muka elisya ngan emir...hehe..kelakar..

Nafira usof said...

sedapnyeeee.. rindu pulak sama teh tarik dah roti canai.. hahaha

Ema Johari said...

ada-ada saja taktik nk turun yer ellesya...hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011