open house di rumah baru pakcik

assalamualaikum

d petang raya ke2
ada open house kat umah baru pakcik
adik mak no 7 ke 8 ntah hehe
sementara menunggu kaum adam blk sembahyg jumaat
kami lepak2 la kat umah dlu kan...
kak sya merajuk lagi
sbbnyerr kena marah ngan mummy
dia asyikkk jerr tak stuju angin ngan emir huhuu
baguskan zara plak g pujuk kakak sya :)
zara comel jerr kamo berbaju kurung ni..
geram tgk hehe
yeahhh... kami dh smpi OH kat umah baru pakcik
tp..... lupa plak nureen nak snap gambo makanan huhu
bila daddy x der tugas mummy nk jaga emir lebih la kan
sbb emir ni sgt explore orgnyerr
tgk... dah pandai tekan sendrik tue...
dia bukan setakat minum tau... dia gigit skali cwn polistren tu
tgk.. siap dia tunjuk kat mummy lg yg dia dah tergigit
x tau brapa kali dia ulang minum
smpi basah baju abes hehe
dah nak blk, emir mau duduk dpn ngan kak sulung nureen
suka la bila dpt pakai spek tue
spek kan besaq tu dok adjuz lama sblm snap hehe
_________________________________________________________
jom singgah


Comments

Wak Gelas™ said…
chomeyy tu mak.,ahHKs
mama lieyna said…
Comei2 belaka.. warnawarni aidilfitri gitu.. :-)

Sama je dgn akeem, suka main tmpt air gitu..haih..
Wak Gelas™ said…
chopp mak, tetiba teringat lagu promlee.. kalo kakak tu merajuk kena tambah adik lagikkk.,iHHIkkks
el said…
budak2 mmg suka main tempat air tu..lau boleh smpi tumpah2 air tu hahaha

elesya majuk kn mrh ngan mummy ea..sian kakak..apa kakak wat ngan emir...kakak kena beralah tau...hehe

mama tisya said…
amboi emir posing ngan spek mata biruuuu
lieyalatif said…
peel sha ngan emir yg tak sebulu tu sebijik mcm mija ngan dayyan nureen...dieorg le selalu gadoh kat umah nie...penat dah lieya ni jadi tarzan heheeheheh

emir sebijik dayyan...die pun raye ari tu, sikit2 pi amik air...geram tgk..sampaika lieya pusingkan muncung paip air tu ngadap dinding hahahahhah tekulat2 member...
wantie said…
standard. main air je. minum tak tera mana pun kan.

selalu jadi gitu, lelaki ngan pompuan memang tak sependapat. sama la mcm Naiim ngan Aleesya.

selalu yg besar le yg kena marah. kekadang rasa kesian pulak. Nureen ada rasa cam tu tak?
Adlin Mohamad said…
hensem hero melaya tu hehehhe
Qhaifa Nur said…
kakak merajuk..siapa nak pujuk emir..
budak dah besar NureeN..semua nak buat sendiri..
wardah said…
Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/
dhiera said…
amboi.. comel ye emir pakai spec besar~
Imah Dinor said…
kami ni lum lg jemputan OH...mmg la merajuk kak elly tu...mummy asyik menangkn emeer jer...
wardah said…
nureen, ostematrix yang nureen ambik tu kalsium..elok tu. Bagi anak-anak meal shakes pun satu pilihan yang baik. Yang warna oren tu performance drink..bg mak ESP pun ok juga ;)

ziarah kembali..
SALAM NUREEN,BUDAK2 MMG CAMTU TAMBAH2 NAMPAK AIR DLM BEKAS CANTIK..LEH TEKAN2...mmg basah kuyup la baju :)
LYAfrina said…
olor..siannyer kakak majuk ye.. huhu

encemnyer dia pakai spek
Sayangku Zie said…
alahai comey lah emir minum... bab baju basah tak leh nak kata apa... emm
anak saya pon suka sangat pi tekan air cam tu..mnum skit ja tekan ja lebih :)
comey zara

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017