Thursday, August 22, 2013

open house di rumah baru pakcik

assalamualaikum

d petang raya ke2
ada open house kat umah baru pakcik
adik mak no 7 ke 8 ntah hehe
sementara menunggu kaum adam blk sembahyg jumaat
kami lepak2 la kat umah dlu kan...
kak sya merajuk lagi
sbbnyerr kena marah ngan mummy
dia asyikkk jerr tak stuju angin ngan emir huhuu
baguskan zara plak g pujuk kakak sya :)
zara comel jerr kamo berbaju kurung ni..
geram tgk hehe
yeahhh... kami dh smpi OH kat umah baru pakcik
tp..... lupa plak nureen nak snap gambo makanan huhu
bila daddy x der tugas mummy nk jaga emir lebih la kan
sbb emir ni sgt explore orgnyerr
tgk... dah pandai tekan sendrik tue...
dia bukan setakat minum tau... dia gigit skali cwn polistren tu
tgk.. siap dia tunjuk kat mummy lg yg dia dah tergigit
x tau brapa kali dia ulang minum
smpi basah baju abes hehe
dah nak blk, emir mau duduk dpn ngan kak sulung nureen
suka la bila dpt pakai spek tue
spek kan besaq tu dok adjuz lama sblm snap hehe
_________________________________________________________
jom singgah


18 comments:

Wak Gelas™ said...

chomeyy tu mak.,ahHKs

mama lieyna said...

Comei2 belaka.. warnawarni aidilfitri gitu.. :-)

Sama je dgn akeem, suka main tmpt air gitu..haih..

Wak Gelas™ said...

chopp mak, tetiba teringat lagu promlee.. kalo kakak tu merajuk kena tambah adik lagikkk.,iHHIkkks

Nurzakiah Hanum said...

happy time

el said...

budak2 mmg suka main tempat air tu..lau boleh smpi tumpah2 air tu hahaha

elesya majuk kn mrh ngan mummy ea..sian kakak..apa kakak wat ngan emir...kakak kena beralah tau...hehe

mama tisya said...

amboi emir posing ngan spek mata biruuuu

lieyalatif said...

peel sha ngan emir yg tak sebulu tu sebijik mcm mija ngan dayyan nureen...dieorg le selalu gadoh kat umah nie...penat dah lieya ni jadi tarzan heheeheheh

emir sebijik dayyan...die pun raye ari tu, sikit2 pi amik air...geram tgk..sampaika lieya pusingkan muncung paip air tu ngadap dinding hahahahhah tekulat2 member...

wantie said...

standard. main air je. minum tak tera mana pun kan.

selalu jadi gitu, lelaki ngan pompuan memang tak sependapat. sama la mcm Naiim ngan Aleesya.

selalu yg besar le yg kena marah. kekadang rasa kesian pulak. Nureen ada rasa cam tu tak?

Adlin Mohamad said...

hensem hero melaya tu hehehhe

Qhaifa Nur said...

kakak merajuk..siapa nak pujuk emir..
budak dah besar NureeN..semua nak buat sendiri..

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

dhiera said...

amboi.. comel ye emir pakai spec besar~

Imah Dinor said...

kami ni lum lg jemputan OH...mmg la merajuk kak elly tu...mummy asyik menangkn emeer jer...

wardah said...

nureen, ostematrix yang nureen ambik tu kalsium..elok tu. Bagi anak-anak meal shakes pun satu pilihan yang baik. Yang warna oren tu performance drink..bg mak ESP pun ok juga ;)

ziarah kembali..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM NUREEN,BUDAK2 MMG CAMTU TAMBAH2 NAMPAK AIR DLM BEKAS CANTIK..LEH TEKAN2...mmg basah kuyup la baju :)

LYAfrina said...

olor..siannyer kakak majuk ye.. huhu

encemnyer dia pakai spek

Sayangku Zie said...

alahai comey lah emir minum... bab baju basah tak leh nak kata apa... emm

MAZLIZA ABD RAZAK said...

anak saya pon suka sangat pi tekan air cam tu..mnum skit ja tekan ja lebih :)
comey zara

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011