Posts

Showing posts from 2014

posing2 di kala hujan petang

Image
assalamualaikum.....  autopublish

dah bleh tarik nafas lega skrg ni keja dah byk yg sattle so bleh la update blog ckit kan hihii...
piccas anak beranak weekend lepas d umah mertua....
mulanya daddy & emir nk p ronda2 skali hujan daaaaa so kita posing dolu... :P eshal baru sudah mandi, yg 2 beranak lagi tu belom hahaha
 kakak sya juai mahai plak x mo tgk camera :P
mummy gak x masuk forum hihiii....
__________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

A.Q.U.A.R.I.U.M

Image
ASSALAMUALAIKUM, salam jumaat autopublish
lama sungguh menyepi maklum la suriumah sementara next week dah nak start keja setelah hampir 3bln bercuti ada yg rojer dlm ig, lama x update blog hihiii.... mls nk buka laptop ni pon guna phone jer...

meh layan piccas kami weekend lps....

 5 minit jer dari umah kami... hihihi...
jjcm yg paling dekat x mau nak p
dok tala yg jauh jer kan :p

 budak bawah 7 tahun free

 suka tgk anak2 teruja....


 eshal senang bw berjalan....



 emir penakut ckit
jgn di suruh dekat, suruh pegang aquarium pon dh x mau....



 emir nmpk mata jer



 kerapu pertang

 besar kan

 love both of u so much....




 ni tulang betoi tau
ada sejarah d ctu....

sharing is caring
 utk ibu2 diluar sana
meh nak share ckit... utk kami juga & semua yg myb belum tau kan....
 adik nureen post pic ni 😊
lepas ni kena jahit kain satu utk ampu bwh tu k✌

thx ummul....


rod buat double E

Image
assalamualaikum.....  autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii
pilih apa tueee



muka sensorang kemain hepi
proses pembayaran...
ada yg pelik x?? emir punya bj... hihii emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....
bila bosan dlm keta, main papan lunsur k
kebetulan 4/10 tu besday adrian tepat pd masanya... so celebrate skali...
adrian peminat ninja turtle
emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...  __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

ellesya, emir, eshal

Image
assalamualaikum..... 

ellesya afreena
emir areeq
eshal asheeqa

masing2 gaya tersendiri
bab nak riba & kiss eshal mmg serah kat emir
asal eshal bgn n nureen angkat ja emir akan smpi minta diribakan
syg sgt emir pd eshal
kakak sya dh ada gaya pandai pegang eshal ada pernah dia minta nk angkat eshal nureen x bg risau sbb kepala eshal kan belum cukup kuat lagi
eh2.. terselit jugak zara ni mula2 mcm kompius.. baby eshal ngan baby lia (adik zara) suka kiss eshal.. :)
segarkan baru pas mandi :)

 __________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ #getshera http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/