Friday, October 31, 2014

rod buat double E

assalamualaikum..... 
autopublish

04 oct 2014....
cerita awal bln, bru ari ni up yerrr...hihiii

sronok la 2 beradik ni
daddy bwk g kedai brg2 mancing
siap dpt sorang 1 rod tau....
bila nak rasmi?? hihii

pilih apa tueee




muka sensorang kemain hepi

proses pembayaran...

ada yg pelik x??
emir punya bj... hihii
emir skrg bj nk pakai kena dia sndri yg pilih
klau kita pilih ada ja x kena n x mau pakai
so pakai jerr la kan.. bj mandi boleh lah....

bila bosan dlm keta, main papan lunsur k

kebetulan 4/10 tu besday adrian
tepat pd masanya... so celebrate skali...

adrian peminat ninja turtle

emir paling byk mkn.... 2 potong kek kat dia sorang
yg lain dh lari pegi main... tinggal la emir sensorng ditemani cik ummul...
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sukanya budak2

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
hamboi3
kemain suka emir dengan baju renang tu yer...

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhhh
Meriah dlm kete deme main gelongsor tuh..
Hihihihi
Dtg jenguk nureen & anak2.. ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Meriahnya celebrate bday dgn bdk2...bdk2 suka kek so x mbazir klu beli kek besaq :)

eB said...

rindunya kat dorang.
sori ye... eB busi sgt2... keje time lunch pun masih kena maki. hu3

eima said...

sdedi ni byk la hobi die ,.....
kecik2 dulu aku pun ade fishing rod sendrik ... abah rajin bw pi memancing skrg ni ... nk kelaut pun mls dah hahhaha dok atas darat je

LYAfrina said...

nanti blh la teman dedi memancing selalu..

cantek kek ninja tu

LYAfrina said...

nanti blh la teman dedi memancing selalu..

cantek kek ninja tu

Abang Bear said...

Salam Singgah - best lah kecik2 lagi dah kena ajar mancing... kami kecik2 kena ajar menyauk ikan sungai

Fieza79 said...

Lama tak jengah...
Dah besar anak2 nureen...sat jaa..

eika_jps said...

salam singgah...
tu la pasai...asal dah besaq sikit dah pandai pilih baju....semua benda nak buat sendiri...bila marah dah pandai tunjuk perasaan...kejap ja masa berlalu...

jemput singgah blog mummy
http://atikarafina.blogspot.com/

Ein Makrai... said...

seronoknya dorang..jemput singgah dah follow blog

http://ein-motherhoodlife.blogspot.com/

LYAfrina said...

aucakkk..
pekabo nureen

QUEENPINK said...

Cantik kek ninja turtle :)

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

hpm Bosnia said...

I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it.
Bosnia-Herzegovina

hpm Bosnia said...

These days so many companies are arising which help in providing the loan even though you have a bad credit history. Due to so much competition in the finance market, they have started such policies.
Bosnia-Herzegovina

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011