Monday, October 13, 2014

aidiladha 2014

assalamualaikum..... 
autopublish 

sepi sungguh bila cuti berpantang yerr
moh kita layan... sedikit piccas raya haji lepas

 abah nureen ada wat sedekah & mkn2 anak beranak cikit
so tombangkan sekoq lembu di pagi raya
tempat sembelihan di parking keta.. hihii...

 abah mintak semua menyaksikan sembelihan untuk dptkan pahala korban x silap

 si mulut pink... minum n makan control tau
baru dpt lipstik dr mummy shera...

 klau yg ni nmpk kan ke'pink'an mulut ellesya
hahhaaaa

 alhamdulillah... selamat di korbankan

so seisi memotong daging untuk di sedekahkan & dibuat sup untuk santapan ahli keluarga

eshal..... nyenyak tidoq di pagi raya...
hehheee

antara biskut raya yg sempat adik nureen buat
ada lagi satu... congo bar tp piccas x der hihii
klau dr google ada... lebih kurang piccas bwh ni



ni jer piccas yg ada
semua dr anset daddy :)

__________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi dan assalamualaikum
singgah pagi

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...dapat melaksanakan ibadah qurban tahun nie...

Nafira usof said...

Alhamdulillah.. dpt buat ibadat korban yer. Zura pon teringin jugak nak joint korban.. hehe

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam nureen,
comeiny baby he3

LYAfrina said...

alhamdulillah...semua bjln lncar..

byk gk wak kuih raya..lya beli kerepk j smua..

comelnya eshal ni..mancung sgt hdung

AnneRaini said...

uish sempat lagi buat kuih raya..hehe

lieyalatif said...

wahh meriah betul nureen...siap ade kuih raye...terbaik laaa...org dlm pantang amik bau je ke atau cuit makan same haahahaha..mane leh tahan iman mesti ade cuit kan nureen tapi kalo jenis badan sihat takde masalah laah...risau kalo bentan jek.....

alhamdulillah...moga ibadah kurban di berkati Allah taala...

eB said...

taon nih kami xpi tgk korban pun. hu3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011