Tuesday, September 30, 2014

tahnik & cukur rambut

assalamualaikum..... 
autopublish

genap 7ari eshal d tahnik @ buka mulut
sekali bercukur..


tok ayah @ wan sebelah mak yg akan kami jemput untuk tahnik
sblm ni 2 beradik tu, tok ayah akan tahnik skali bercukur
mata dah kurang jelas, so tok ayah cuma bertahnik
sapa yg akan cukur rambut eshal????

majlis dimulai dgn bacaan doa

eshal diam jerr...

sambil mendengar bacaan doa...

gd girl la...

uikkk siap menguap...
kakak n abg peneman setia

emir dh dpt game... usung ja la...

tahnik bermula dengan kurma n air zamzam
sedap tgk eshal dpt merasa manisan

tgk.... smpi muncung mulut2 x mau lepas jari tok ayah

skali lagi

pertama kalinya, daddy sendiri mencukur rambut anak

sebelum & selepas

emir pelik agaknya
tgk adik dia dh botak... hihiii

dah botak terus bagi mandi

botak pon berjemaah yerr... hihiii...


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya :)

el said...

hehehehehe gudlah ada geng

izz said...

salam....cmne nak hubungi puan...nak share berkaitan ventricular etopic...
nie no.tel sy....012-3756916
tqvm

Puan Jiha said...

hehehe comel nye....botak pun comel

NEKCIK said...

tahniah nureen...lama nekcik x singgah...dah ada cu cu comel..alhamdulilah semuga mnjadi anak yg cerdik dan solehah..amiin

lieyalatif said...

dah selamat cukur n bertahnik..alhamdulillah....moga baby eshal mendapat keberkatan....

lain rupe bile dah botak ni kan nureen...tapi suke tgk sebab mcm bersih jeeee tgk....

anak2 lieya mmg papanye yg botakkan...seb baik die berani cukur....

LYAfrina said...

alahai.. tomeyyy sgt

eB said...

lahai tomeinya. bila kita nak jumpa nih ya nureen. hu3

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
anak su pon cik abe yg cukur sndiri

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011