pisang goreng cheese nun dari taiping....

assalamualaikum..... 
autopublish

alahaiiii
semakin hari semakin slow berblog
nak bw apa ntah lagi... masa & keadaan yg kurang mengizinkan

mmmm.... layan jerr la n3 ni yerr
dh rata2 kita tau pasal pisang grg cheese ni kan
so dh alang2 kami terjah taiping, ada taklimat ckit
so masa otw balik teringat blogger kak alona
so ckp kat member jom kita cari

 sapa yg g taiping bleh a singgah
tepi jln jerr
dekat kemunting, selepas station minyak petronas sebelum kem vatalion
klau dr arah highway la kan
tak pon call ja no tertera nak tau mana lokasi

 pelbagai pilihan

 bukan grg pisang jerr ada cempedak pon ada yerr
tp kami beli pisang... tgk bro tue tarok susu, choc, cheese
ikut la apa kita nak

 ni nureen punya
yeeaaa.... akhirnya mak yong dpt apa yg d idamkan
cheese susu.... sangat rangup kalau makan terus lps beli yerr
klau bw blk... lembik @ lemau la ckit kannn

ni member punya
nureen rasa gak ckit, sedapppppp... choc cheese
x rugi beli... klau nureen x lunch lagi rasa sekotak ni bleh abis sorang jerr bedal
hahahhaaa.....

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

Comments

mama tisya said…
mmg sedap pisang cheese...dlu org kata kt indonesia je ada..now kt msia pn ada..kita 1st time mkn time kt sabah
eima said…
wahh hebat skrg kan ... mcm2 ada ...

ni nama nye inovasi
Syeeda said…
sedapnya.. kat penang ada tak kak.. =)
el said…
ooo tau2 lokasi pisang cheese ni nti lau balik kpg nak singgah..x sabar nak rasa katanya sedap sgt haha..lau tau hang pi sn boleh lah kirim hehe
Falsya said…
Sedap mmg sedap..penah makan sekali jer..hehe
:: Cik Viva :: said…
tak penah try pisang cheese, sbb kat sini takde pulak jpe org jual..
Nieda ramly said…
gerai ini selalu jem...nak beli kena beratur panjang
Umi Nazrah said…
kat kedah belum jumpa lagi. takda sesapa nak buat biz ni kat kedah ka +_+
AnneRaini said…
sedapnye...nk buatlah nnti...
LYAfrina said…
dapnyer..
kat sini xsampai lg pisang goreng cheese ni
Sedap sangat. Saya suka juga goreng pisang cheese ni. Tapi alamatnya kalau beli makan sorang2 ajelah sebab orang lain tak suka. Yang lain suka kosong aje.



 OhVitamin
Myra Jay said…
Tak pernah jumpa lagi orang jual ni..huhuu teringin nak rasa..

Eh jap! Nureen preggy ye? tahniah k.. :)
Sebab cakap makyong atas tu..hehe
Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.
cs mount cctv camera
Assalam nureen..
waaaaa, best3 ada pisang cheese kat tepen..
kena p singgah ni..
thanx yer wat entry ni...
he3..
lagi satu lupa pulop..
nak wish salam perkenalan..
saya pun dari penang,
jemput2la singgah & join blog saya yer
http://aryshafayyadh.blogspot.com

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017