Friday, September 12, 2014

pisang goreng cheese nun dari taiping....

assalamualaikum..... 
autopublish

alahaiiii
semakin hari semakin slow berblog
nak bw apa ntah lagi... masa & keadaan yg kurang mengizinkan

mmmm.... layan jerr la n3 ni yerr
dh rata2 kita tau pasal pisang grg cheese ni kan
so dh alang2 kami terjah taiping, ada taklimat ckit
so masa otw balik teringat blogger kak alona
so ckp kat member jom kita cari

 sapa yg g taiping bleh a singgah
tepi jln jerr
dekat kemunting, selepas station minyak petronas sebelum kem vatalion
klau dr arah highway la kan
tak pon call ja no tertera nak tau mana lokasi

 pelbagai pilihan

 bukan grg pisang jerr ada cempedak pon ada yerr
tp kami beli pisang... tgk bro tue tarok susu, choc, cheese
ikut la apa kita nak

 ni nureen punya
yeeaaa.... akhirnya mak yong dpt apa yg d idamkan
cheese susu.... sangat rangup kalau makan terus lps beli yerr
klau bw blk... lembik @ lemau la ckit kannn

ni member punya
nureen rasa gak ckit, sedapppppp... choc cheese
x rugi beli... klau nureen x lunch lagi rasa sekotak ni bleh abis sorang jerr bedal
hahahhaaa.....

 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

mama tisya said...

mmg sedap pisang cheese...dlu org kata kt indonesia je ada..now kt msia pn ada..kita 1st time mkn time kt sabah

eima said...

wahh hebat skrg kan ... mcm2 ada ...

ni nama nye inovasi

Syeeda said...

sedapnya.. kat penang ada tak kak.. =)

el said...

ooo tau2 lokasi pisang cheese ni nti lau balik kpg nak singgah..x sabar nak rasa katanya sedap sgt haha..lau tau hang pi sn boleh lah kirim hehe

Falsya said...

Sedap mmg sedap..penah makan sekali jer..hehe

:: Cik Viva :: said...

tak penah try pisang cheese, sbb kat sini takde pulak jpe org jual..

Nieda ramly said...

gerai ini selalu jem...nak beli kena beratur panjang

Umi Nazrah said...

kat kedah belum jumpa lagi. takda sesapa nak buat biz ni kat kedah ka +_+

AnneRaini said...

sedapnye...nk buatlah nnti...

LYAfrina said...

dapnyer..
kat sini xsampai lg pisang goreng cheese ni

KHAIRANI BAHAUDIN said...

Sedap sangat. Saya suka juga goreng pisang cheese ni. Tapi alamatnya kalau beli makan sorang2 ajelah sebab orang lain tak suka. Yang lain suka kosong aje.



 OhVitamin

Myra Jay said...

Tak pernah jumpa lagi orang jual ni..huhuu teringin nak rasa..

Eh jap! Nureen preggy ye? tahniah k.. :)
Sebab cakap makyong atas tu..hehe

CCTVideatechnosolutions said...

Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.
cs mount cctv camera

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam nureen..
waaaaa, best3 ada pisang cheese kat tepen..
kena p singgah ni..
thanx yer wat entry ni...
he3..
lagi satu lupa pulop..
nak wish salam perkenalan..
saya pun dari penang,
jemput2la singgah & join blog saya yer
http://aryshafayyadh.blogspot.com

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011