Thursday, September 18, 2014

welcome..... junior in da houselllllll

assalamualaikum.....
autopublish.....

welcome junior
17 sept 2014 8.45pg
ins specialist hospital alor star, kedah
baby girl 2.4kg














28 comments:

msredcheesecake said...

Alhamduillah ...cumelsnya...

manja209 said...

tahniah...comey baby

Ann said...

allahu..alhamdulillah kak...comelnye gigirl...tahniah!

syawalsimpsons said...

ye izz dapat hadiah bufday...kawan sowang lagi sama bufday ngan izz...tahniah nureen...panjang kaki yee...mmg nampak muka emir tau...selamat berpantang

Nad MamaZN said...

makk comelnya baby!
tahniah nureen! kakak dpt geng! :)

el said...

congrattt..slmt berpantang
pink sgt gegel ni haaa
sonoklah kakak sya dpt kwn
nti emir lak mtk kawan acaner haha

Syeeda said...

Alhamdulillah. tahniah kak nureen.. comeinye baby girl.. bestnya kak sya n emir dpt adik ye =)

AnneRaini said...

tahniah nureen...comel baby...

Kakzakie said...

Tahniah Nureen!!
Kakak exited sangat ni.
Comel sangat macam si abanglah mukanya.

Selamat berpantang:)

Falsya said...

Subhanallah comelnyeeeee baby..

Alhamdulillah..congrats nureen..rindu pulak nak pegang baby..hehe

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...tahniah...

:: Cik Viva :: said...

tahniah...comel sgt

eima said...

tahniah sgt pink .... comey nye

lieyalatif said...

alhamdulillah...tahniah nureen..selamat berpantang key....jaga diri baik2...

Nafira usof said...

Tahniah Nureen.
Selamat berpantang.
bb merah.. comellll~

CCTVideatechnosolutions said...

Thanx for sharing such a informative topic.I found just the info I already searched all over the place and simply couldn’t come across.

door frame metal detector in bhubaneswar

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

assalam nureen,
ALhamdulillah & congratz yer..
selamat berpantang :)

eB said...

sangat comel.
tahniah ye Nureen
eB baru boleh on9... tuh pun sebab tringat kat baby...
nak jumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
peluk cium baby utk eB ya... mmuahhhhhhhhhhhhh

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAHHHH!!!

Miss Sasu said...

tahniahh !

assalam ..

salam perkenalan ye. jemput ke blog saya. kisah saya dalam menurunkan berat badan dan bekerja dari rumah.

thanks. nice blog!

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalala..canteknyaaaa bby gurll..congrats nureen..^_^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Congrate again!!! kecik je bb nye...muka kakak sya :)

Naemah Umi said...

tahniah ye...comel bb nye...geram nak cium dia hehehe...nway pantang elok2 ye :D

Sayangku Zie said...

hehehe comeynya baby tahniah nureen.. selamat berpantang

LYAfrina said...

alhamdulillah..
tahniah nureen..

comey sgt baby..
putih+hidung mancung

selamat bpantang ye

Myra Jay said...

Tahniah Nureen..
Baru je rasa Nureen preggy ni dah besalin..hehee

Welkam to world sayang..
Mukak Kakak elly :) Comelll.
Jari kaki panjang :D

HazeL said...

Tahniah Nureen!! Mmg geram dgn baby nie...comel sgt...slamat berpantang!

Amanda Suria said...

Comelnyaaaa....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011