Posts

Showing posts from April, 2011

..bahagianyerrr bersama yg tersayang...

Image
salam petang jumaat
ari ni nak n3kan gambo ellesya sewaktu kami terjah qbay minggu lepas baru hari ni berkesempatan publishkan byk lg gambo nk publish tp masa x dak
ari ni pon lewat kan.. jom kita layanzzz kami di queensbay tempat yg x asing lagi buat kami ber3
bermulanya kami dari umah...
malam2 pon nak pakai spek.. dah tue suka sungguh pakai terbalik saje la ellesya tue mmg suka g2..
bila dh betulkan tersengeh2 plak dia.. sronok la bila nmpk bangunan jusco qbay dpn mata
simpan la spek tue kita dh smpi ni
amboi.. bi perli mummy ke ambil botoi aiq masak dia wat camera
Ellesya : mummy... smile....;)
bila dh smpi di sambaq plak spek pink dia tue amboi bergaya sakan la ellesya mlm tue..
bila dh bergaya akan jd la model mummy menyenap sepuas2nya hehee


kami singgah McD la utk dinner mlm tue...
pastu msk jusco belikan Calcium fvret ellesya offcoz la strawberry sbbnyerr pink clr!!! skrg ni suka sgt dia mkn calcium ni mummy mkn pon sodap lain cikit rasanya ngan yogurt
aik... tdkan dh mkn ice cream McD.. nak lagi kerr?? siap tun…

tq daddy.. sambar 3 terus tuee.....

Image
NOSE
sinonim x ngan nama ni.. aku mmg suka nak singgah cini sbb dah lama x singgah klau bkn kat cni aku singgah Vincce
dr semlm dah plan nak bwk elly tgk wayang tp x der crita cartoon so melencong la kami
tp kali ni aku & asben sgt2 teruja bila nose buat promotion beli 2nd item dpt 20% diskaun so apa lg asben kan nak belanja aku beli kasut baru tue yg bleh sambaq sampai 3 pasang tuh ehhehee.... alang menyeluk pekasam biaq sampai ke pangkal lengan bleh la pakai kasut ni utk knduri adik & abg aku bln dpn pergghhhh cayalah...
tq da luv U so much.. (siap kiss pipi kat c2 jgk!!) hehehe
nak tgk x aksi aku teruja dpt kasut baru dak elly pon mintak nak kasut tinggi tp nose x juai plak kasut budak2 klau x skali ngan elly dpt dok cr merata x jumpak yg kenan utk elly yg lama dh teruk terkeluaq warna dah...
ok layannzzzz.....

opssss terkejut aku haisshhhhh aku ni x abes menyenap aihhh asben plak yg dok pilih kasut utk aku aku nih mmg x brapa reti pilih asben jek yg pilih semua hehehehee

2 pasang ni la yg aku sambaq yg sepasa…

OOOOOO.... tak dak keja la tuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image
kpala ding dong semlm tdoq pkl 5 pg sbbnyerrr update data utk bos nk meeting ari ni mengantoknyerrrr.... kerja pon slow tp kena gak siapkan huhuu
cerita semalam attend taklimat untuk network visibility kebetulan plak kat opis asben so g keja skali la..
bila lunch time msk opis asben jap lepak2 pastu nak tau apa dia buat
amboiii3x... bersenang lenang dia d cni

siap bleh senyum kambing lagikk!!! nmpk x kat screen lappy dia tuh apa jap yerr kita focus...
eh3x.. korek idung ker tuh eee yerrrkkkk hahahha... bkn la... aku jek yg lebih asben dok cungkil ape ntah yg melekat kat kuku tue la kuku panjang asyik lupa ja nk potong
wah khusyuk tol.. aku yg dok menyenap ni wat bodo jekk.. x pa..
ha ni la partner asben syafiq nama dia dok khusyuk gak ambik candid last2 dia perasan rasanya
tue dia nmpk dh keypad tercabut dek kerja elly masa dia bb dulu hhhmmmm dok lawan counter strike ngan dak syafiq tue amboiiiii senang lenangnyerr depa 2 nih kat opis bila x dak keja...
tuh masih x mau kalih ye...
last2 aku pon nak interprem gak x aci arr…

sukerrr sgt2.. tq so much...

Image
autopublish
semalam ada taklimat kat tanjung sbb tue la sunyi jek blog nih.. so ptg b4 blk dr taklimat wat n3 siap2 sbb dah tau msk jekk opis ari ni sure x nyempatnyerr
semalam ada terima 1 pos laju dah xcited walaupon x buka lg tp tertanya2 jgk contest apa ya..
bila tgk nama kat blkg pos laju tue eh siapa ya.. hhmmm... tp bila dh buka... oooooooooooooo kenal sgt2 chugie.. untuk contestragam anakku dalam berpantang aku dpt adiah untuk org pertama yg join contest chugie tq so much sori yek chugie nureen tak tau nama betul chugie hehhee... aku letak gambo ellesya yg atas ni dlm contest tue ellesya masa ni baru sebulan dah pandai senyum tp mata dh lali nak tidoq..
terima kasih jugak buat chugie

hadiahnyerr....
feveret asben & ellesya nih.. pergghhhh... sukerrrr
jom kita tgk plak aksi ellesya bila dia tgk voucher nih
siap pakai crown lagi tue crown dpt dr McD
eceehhhh...

Ellesya : mummy, ambik gambo ellesya jd princess ni... Mummy : ok...
*abaikan yerr background tuh.. x nyempat nk kemas biasa la ellesya nih..