Friday, April 29, 2011

..bahagianyerrr bersama yg tersayang...

salam petang jumaat

ari ni nak n3kan gambo ellesya
sewaktu kami terjah qbay minggu lepas
baru hari ni berkesempatan publishkan
byk lg gambo nk publish tp masa x dak

ari ni pon lewat kan..
jom kita layanzzz kami di queensbay
tempat yg x asing lagi buat kami ber3

bermulanya kami dari umah...

malam2 pon nak pakai spek..
dah tue suka sungguh pakai terbalik
saje la ellesya tue
mmg suka g2..

bila dh betulkan
tersengeh2 plak dia..
sronok la bila nmpk bangunan
jusco qbay dpn mata

simpan la spek tue
kita dh smpi ni

amboi..
bi perli mummy ke
ambil botoi aiq masak dia
wat camera

Ellesya : mummy... smile....;)

bila dh smpi di sambaq plak spek pink dia tue
amboi bergaya sakan la ellesya mlm tue..

bila dh bergaya
akan jd la model mummy menyenap sepuas2nya
hehee



kami singgah McD la utk dinner mlm tue...

pastu msk jusco belikan Calcium
fvret ellesya offcoz la strawberry sbbnyerr pink clr!!!
skrg ni suka sgt dia mkn calcium ni
mummy mkn pon sodap
lain cikit rasanya ngan yogurt

aik... tdkan dh mkn ice cream McD..
nak lagi kerr??
siap tunjuk lg nk yg pink!!!

jejln lagi kami dlm qbay
kat tgh2 medan ada pameran keta
so singgah la kejap
jom layan
antara gambo yg mummy snap..









daddy ngan elly plak so main kejo2 kat ujung sana masa mummy dok ambik piccas keta2 td tue
amboi sronok tol tgk 2 insan yg mummy syg ni main kejo2..

knape peluk tiang tue syg


jln jumpak plak haagen daaz nih
mintak lagi nk mkn ice cream
amboiii... lain kali k td kan dh mkn

msk jusco main sorok2 celah2 kain plak
kena hati2 ni
kang cr x jumpe lak

elly nak msk fitting room tue rasanya
dia x perasan yg mummy nmpk dia dok usha jek bilik tue

haaa.... nak wat pa tue...

terus kena tangkap ngan mummy

oooo.. daddy ada kat dlm bilik tue la
dok menerai sluaq fit yg org pakai utk cycling tue..
apa nama sluaq tue ya.. tight kan..

kedai yg ellesya suka sgt singgah



dah penat dh tawaf queensbay
jom kita balik...



Thursday, April 28, 2011

tq daddy.. sambar 3 terus tuee.....



sinonim x ngan nama ni..
aku mmg suka nak singgah cini
sbb dah lama x singgah
klau bkn kat cni
aku singgah Vincce

dr semlm dah plan nak bwk elly tgk wayang
tp x der crita cartoon
so melencong la kami

tp kali ni
aku & asben sgt2 teruja
bila nose buat promotion
beli 2nd item dpt 20% diskaun
so apa lg
asben kan nak belanja aku beli kasut baru
tue yg bleh sambaq sampai 3 pasang tuh
ehhehee....
alang menyeluk pekasam biaq sampai ke pangkal lengan
bleh la pakai kasut ni utk knduri adik & abg aku bln dpn
pergghhhh cayalah...

tq da
luv U so much..
(siap kiss pipi kat c2 jgk!!)
hehehe

nak tgk x aksi aku teruja dpt kasut baru
dak elly pon mintak nak kasut tinggi
tp nose x juai plak kasut budak2
klau x skali ngan elly dpt
dok cr merata x jumpak yg kenan utk elly
yg lama dh teruk
terkeluaq warna dah...

ok layannzzzz.....


opssss terkejut aku
haisshhhhh
aku ni x abes menyenap aihhh
asben plak yg dok pilih kasut utk aku
aku nih mmg x brapa reti pilih
asben jek yg pilih semua
hehehehee


2 pasang ni la yg aku sambaq
yg sepasang lg lupa plak nk ambik masa dok menerai..
hhmmmm

kena candid daaa....


elly smpi terpejam mata

harus 2 kali
ehhehe..
nose plak yg terlebih interprem


elly geram kat mummy la tue
dia x dpt kasut baru
jeles2x..

hepinyerr anak mummy...
emuah tq elly
yg jugak tolong pilih kasut utk mummy
elly pon try pakai tau kasut tue
promoter dok gelak kat dia
dok mintak kat mummy nk jgk kasut tinggi..
hehehee...



OOOOOO.... tak dak keja la tuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kpala ding dong
semlm tdoq pkl 5 pg
sbbnyerrr update data utk bos
nk meeting ari ni
mengantoknyerrrr....
kerja pon slow tp kena gak siapkan huhuu

cerita semalam
attend taklimat untuk
network visibility
kebetulan plak kat opis asben
so g keja skali la..

bila lunch time
msk opis asben jap
lepak2
pastu nak tau apa dia buat

amboiii3x...
bersenang lenang dia d cni


siap bleh senyum kambing lagikk!!!
nmpk x kat screen lappy dia tuh apa
jap yerr kita focus...

eh3x.. korek idung ker tuh
eee yerrrkkkk
hahahha... bkn la...
aku jek yg lebih asben dok cungkil ape ntah yg melekat kat kuku
tue la kuku panjang asyik lupa ja nk potong

wah khusyuk tol..
aku yg dok menyenap ni wat bodo jekk..
x pa..

ha ni la partner asben
syafiq nama dia
dok khusyuk gak
ambik candid last2 dia perasan rasanya

tue dia nmpk dh
keypad tercabut dek kerja elly masa dia bb dulu
hhhmmmm
dok lawan counter strike ngan dak syafiq tue
amboiiiii senang lenangnyerr depa 2 nih kat opis
bila x dak keja...

tuh masih x mau kalih ye...

last2 aku pon nak interprem gak
x aci arr depa 2 ja msk n3 nih
hehehhe

* tq daddy.. emuah...


sukerrr sgt2.. tq so much...

autopublish

semalam ada taklimat kat tanjung
sbb tue la sunyi jek blog nih..
so ptg b4 blk dr taklimat
wat n3 siap2
sbb dah tau msk jekk opis ari ni sure x nyempatnyerr

semalam ada terima 1 pos laju
dah xcited walaupon x buka lg
tp tertanya2 jgk contest apa ya..

bila tgk nama kat blkg pos laju tue
eh siapa ya..
hhmmm...
tp bila dh buka...
oooooooooooooo
kenal sgt2 chugie..
aku dpt adiah untuk org pertama yg join contest chugie
tq so much
sori yek chugie nureen tak tau nama betul chugie hehhee...
aku letak gambo ellesya yg atas ni dlm contest tue
ellesya masa ni baru sebulan
dah pandai senyum
tp mata dh lali nak tidoq..

terima kasih jugak buat chugie


hadiahnyerr....

feveret asben & ellesya nih..
pergghhhh... sukerrrr

jom kita tgk plak aksi ellesya
bila dia tgk voucher nih

siap pakai crown lagi
tue crown dpt dr McD

eceehhhh...


Ellesya : mummy, ambik gambo ellesya jd princess ni...
Mummy : ok...

*abaikan yerr background tuh.. x nyempat nk kemas biasa la ellesya nih..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011