Friday, April 15, 2011

...elly dpt hadiah besday awai 4 bulan...

hari ni lewat bersiaran
rush sana rush cini
ni baru msk opis balik
huhuuu....
td nyaris2 nak kena saman
seb baik bwk keta compeni
so en. pulis tue x jd saman..
tq byk2 en.pulis...

wahhh....
elly dah dpt hadiah
besday lagi 4 bln

dpt selasa mlm lepas
masa MIL ada kat cini
agak2nya la apa hadiah yg elly dpt???

sebelum tue...
jom layan elly teruja wit mirror!!!!
hehehhee...
ni bkn nyerr apa
kes nak msk contest
so snap byk2 piccas elly utk contest tue
sape nak join
bleh click sini



mummy pon nak join elly...
elly plak bergaya gunakan botoi aiq masak dia
sebagai camera katanya....
ala2 guna DSLR gituewww....

kat dlm jusco queensbay


ni plak tersimpuh kat dlm butik BONIA
FIL nak carikan handbag utk MIL

mummy pon nk bergedix jgk!!!
***************
**********
*******
******
****
*******************************
**********
***
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARAAA.........

seutas rantai emas dari POHKONG
loket tertera huruf E for ellesya
sama cam mummy
loket huruf N for nureen

uikkkk....
x abes lagi kerr
td dlm jusco
di dlm POH KONG plak...
layanzz.....

ngeh4x....
ok jom lunch... ;)



8 comments:

zura@iwan said...

wahh bestnya elly dpt adiah rntai emas ye......jg leklok tu..hehe

nureen said...

ZURA :
tue la.. risau gak.. slalu mintak dia boh dlm baju ja bila g jln2.. hehee

LYAfrina said...

gud luck utk cntest tu... :-)

syoknyer dpt rantai:-)

kasihredha said...

silap2 4 bulan lagi elly minta hadiah lain lagi...hihi

comel betul elly bergaya kat cermin tu :)

mama iris said...

jemput tengok keputusan giveaway "entry pertama saya"....=)

eb ezrin2 said...

wahhh rajin mama dier :)
eB dh bagi url n3 nureen tuh kat cik luna...
gd luck yer.. :)

ibu balqis said...

anda telah di tag...hehe.....

nureen said...

lya :
tq lya.. moga ada luck utk elly...;)

kasihredha :
klau elly mintak slalu berunsurkan pink hehee...

mama iris :
tq so much.. suka & dah pilih.. & betoi skali..

eb :
rajin bila nk msk contest hehe..
tq eb.. tp knapa ya nureen x leh msk blog cik luna.. hmmm

ibu balqis..
ouuchhh... nureen dh tgk kena tang tang mana heheheh... eb pon tag contest tue gak.. weekend k nureen join ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011