Thursday, April 7, 2011

.. rasanya tiap2 bulan elly nak celebrate besday...

rabu lepas
bawak elly g queensbay
dah jd mcm rumah ke 2 kami dah
mmg slalu pegi c2

saja nak hiburkan elly
sambil belikan hadiah utk contest
result belum kuaq lg
dh poning nk pilih
huhuuu tulunnnn...
kwn2 nak tolong x pilihkan
bleh terjah cini

masa nak blk tue
akan lalu 1 kedai cake
bread history
utk ke car park
elly ni pantang nmpk cake
dia nak je
katanya nak sambut hepi besday
bila tanya besday sapa??
besday ellesya la

demand kemain lagi
nak cake yg besaq
mana abess syg oiii
so mummy beli sepotong jer ke..

balik umah dia mintak letak lilin
jom layan elly celebrate besday yg ke 22 bulan

opera cake
lilin pon dah senget
hehehe

ni tgh dok nyanyi lagu hepi besday

"hepi besday to you"
muncung abesss bila elly sebut YOU

ok...
jom potong...
tp sebaliknya
elly mintak nak tiup & nyanyi lagi
hhhmmmm
jom kita tiup lagi



dan lagi..
ke 3 kalinya
ok...
dengan rasminya cake di potong oleh besday girl.. ;)



mcm2 kan bila anak nak membesar ni ;)
hari ni ada training BMS
start kol 2 sat g
so pg ni sattlekan yg mana penting dulu...
c u

10 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

budak2 memang suka tiup lilin kan, sama cam balqis la, siap mucung2 nak tiup kalo ornag lain nyanyikan lagu birthday siap senyum sampai ke telinga lagik...

dinor's family said...

oo..suka mkn kek ye...jgn amal slalu nnt demok...

dinor's family said...

lupa lak nak bgtau..smlm lg 24 ari tuk e-filing, bkn 2 ari slh baca kot...em..saje nak ingat mngingati..

Nureen said...

anje :
tue la.. klau cake besday org lain pon kata cake dia kan..

Dinor :
elly suka tiup je mkn nyerr mummy & daddy dia haaa...

*eh, nureen silap baca ke,, ehheh malunyerrr

eb ezrin2 said...

kalo besday ari2 x best dah kot? ;p
tapi pe pe pn... elly mmg cute... happy everyday yer ;p

Nureen said...

eb :
tue la kan.. tp bln elly jer cam ni anje kata balqis pon sama.. ehhee

Huda said...

hehehe..layankan je la..kang majuk lak kang :)

LYAfrina said...

HARI2 SAMBUT BIRTH CEPAT TUA LA ELLY... KE ELLY CELEBRATE BIRT UMO SETHN SOKMO??? KALO G2..MUDA SLALU LA..:-)

Nureen said...

huda :
a'ah... majuk pandei plak dia nyorok dlm bilik tau.. hehehe

mamalieyna said...

budak2 mmg suka men tiup2 lilin ni kan..ehhe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011