Thursday, April 28, 2011

OOOOOO.... tak dak keja la tuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kpala ding dong
semlm tdoq pkl 5 pg
sbbnyerrr update data utk bos
nk meeting ari ni
mengantoknyerrrr....
kerja pon slow tp kena gak siapkan huhuu

cerita semalam
attend taklimat untuk
network visibility
kebetulan plak kat opis asben
so g keja skali la..

bila lunch time
msk opis asben jap
lepak2
pastu nak tau apa dia buat

amboiii3x...
bersenang lenang dia d cni


siap bleh senyum kambing lagikk!!!
nmpk x kat screen lappy dia tuh apa
jap yerr kita focus...

eh3x.. korek idung ker tuh
eee yerrrkkkk
hahahha... bkn la...
aku jek yg lebih asben dok cungkil ape ntah yg melekat kat kuku
tue la kuku panjang asyik lupa ja nk potong

wah khusyuk tol..
aku yg dok menyenap ni wat bodo jekk..
x pa..

ha ni la partner asben
syafiq nama dia
dok khusyuk gak
ambik candid last2 dia perasan rasanya

tue dia nmpk dh
keypad tercabut dek kerja elly masa dia bb dulu
hhhmmmm
dok lawan counter strike ngan dak syafiq tue
amboiiiii senang lenangnyerr depa 2 nih kat opis
bila x dak keja...

tuh masih x mau kalih ye...

last2 aku pon nak interprem gak
x aci arr depa 2 ja msk n3 nih
hehehhe

* tq daddy.. emuah...


4 comments:

LYAfrina said...

woooo... syokk main curi2 ambik pic ni.. blh la kita tau dia watpe kan

LYAfrina said...

woooo... syokk main curi2 ambik pic ni.. blh la kita tau dia watpe kan

LYAfrina said...

woooo... syokk main curi2 ambik pic ni.. blh la kita tau dia watpe kan

nureen said...

lya : hehehe... kantoi la tue...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011