Monday, April 25, 2011

:: sepetang kami di muzium padi ::

Gunung Keriang , Kedah D/A...

weekend kami di cni
jom kita layan..












berputar dgn kelajuan sgt2 perlahan..
 mula2 rasa pening jgk dok atas kerusi ni
lama2 ok.. ;)



klau memanjat serah kat ellesya

ellesya pon bz gak nk pegang camera
tu pasai ellesya g2 posing dia..

candid ke ni???


nmpk mcm natural pon ada kan hehee

ni paksa senyum ke hape???
sebonarnya bkn paksa senyum
test camera sbb set detecting smile

dah nak turun bergambar di bawah pulak




ular kayu


uiccchhh...
kami dah smpi cambodia ka???
ellesya memang sporting lah...


knape mata ellesya bercahaya??

tue2 mummy.,..
apa yg ellesya tunjuk tue ya???

ooo nk popsing kat cini plak




ellesya jadi petani moden plak

hehehhee lawak la plak

EAGLE

eh.. eagle ni nak kiss aku kerr????
opppssss.... ;p


WHITE HORSE

LION

ni la cara org dulu2 membajak sawah
kan3x..



8 comments:

dinor's family said...

byknya tmpt menarik kat sana,nama je org kedah tp xnah smp g kat sana,suatu hari mst bwk anak2 g tgk pokok padi camna...

nureen said...

dinor :
tp dlm tue byk lg ruang kosong.. x der la best sgt cuma bleh la kila mengenal mcm mana org dolu2 tanam & tuai padi

eB ezrin said...

bestnyer... rajin nureen jalan yer... nk ikot gaks ;p

-Nureen- said...

eb :
bila blk jitra g2 la eb, x der wat pa2 so ajak jln2 la.. dah lama nk p tp x dak masa..

Fieza79 said...

best kan nureen kat situ..anak2 excited je sebb stage berpusing2...

aritu tk jwb col sbb tk pasan..time cuti sll je silent kan hp..tu psl la hahaa...

.:Mama Dhia:. said...

mase cuti CNY bulan 2 aritu ade gak g sini..best gak kan??

chugie said...

wah meriahnye.. banyak betul gambar nureen letak ye..

thanks sudi tag sy dalam contest..
nanti kalau free sy join tau!

nureen said...

fieza :
anak2 bwk p mana pon semua best kan.. heheehe sejuk jgk kat atas tue kan.. tgk fieza p tue yg bleh singgah tue..

hehhehe bila cuti x mo di kaco ek.. hehehe

mama dhia :
masa CNY sure ramei org kan.. kami p x ramei sng cikit nk jejln dlm tue..


chugie :
snap menyenap ni mmg cepat hehee...
wokeh join tau ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011