Friday, April 1, 2011

::eb, nureen ngaku.... ada ada.. ada.. ada.. ada wish... hehee:::


salam pagi JUMAAT
pagi yg cukup indah
indah dihiasi senyuman yg indah
eh3x.. ayat mcm x kena ja

pikirkan hal keja mmg x pernah abeskan
pagi ni ada meeting ngan bos
pasal pre IA 2 hari lepas
bos nak bagi teguran & pembetulan yg harus di lakukan
b4 real IA plak bln april ni
huhuuu...

kembali kpd tajuk
dh lewat petang semlm
baru bleh ber BW ke blog kwn2
mana yg sempat jerr
aduss... windunyerr nk spend time kat blog ni

bila terjah blog eb
suker & terharu sgt2
dpt 2nd award dari eb
sempena wish besday kat eb
on 11 feb 2011 bleh la kwn2 terjah blog eb

bkn nureen soang jerr tau yg dpt
ramei lagi
bleh la tgk kat c2 k..

taraaaa... awardnyerr....

ni gambo terbaru kami masa kuaq nk dinner kat padang broom weekend 2 minggu lps..
nureen besarkan ni eb
baru puas kan
hehhehe

tq eb.. mmg best lah
ok c u..

p/s : mmg teringin nak jumpe eb & family.. bkn nk cari gaduh k... nak rapatkan lagi ikatan persahabatan.. ;) tambah plak aerish sebaya ngan elly..
friendzzz 4eve k eb


4 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam nureen..tahniah dpt award hehehe

i cek mail tkde pun address u...
dah sent ke..i nk pos malam ni..

email kat sini yea..

lin_anakmak@yahoo.com

Nureen said...

tq..
heheheh sori tersilap add email daaa... saya email balik k ;)
tq inform

eb ezrin2 said...

tersenyum ku sendiri ;p
eh nureen, eB baru bacer msg mlm tadi... eB tertinggal hp... nyanyok dh eB nih... nih blom topup... nak kal pakai TM tuh... luper laks camner... aduyai...
camner kes?

Nureen said...

eb:
hehehe ;p
semlm crita kat nasir, dia gelakkan nureen tau.. dah lerr gambo memalukan huhuuu

eb call 1800873636

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011