Friday, April 29, 2011

..bahagianyerrr bersama yg tersayang...

salam petang jumaat

ari ni nak n3kan gambo ellesya
sewaktu kami terjah qbay minggu lepas
baru hari ni berkesempatan publishkan
byk lg gambo nk publish tp masa x dak

ari ni pon lewat kan..
jom kita layanzzz kami di queensbay
tempat yg x asing lagi buat kami ber3

bermulanya kami dari umah...

malam2 pon nak pakai spek..
dah tue suka sungguh pakai terbalik
saje la ellesya tue
mmg suka g2..

bila dh betulkan
tersengeh2 plak dia..
sronok la bila nmpk bangunan
jusco qbay dpn mata

simpan la spek tue
kita dh smpi ni

amboi..
bi perli mummy ke
ambil botoi aiq masak dia
wat camera

Ellesya : mummy... smile....;)

bila dh smpi di sambaq plak spek pink dia tue
amboi bergaya sakan la ellesya mlm tue..

bila dh bergaya
akan jd la model mummy menyenap sepuas2nya
hehee



kami singgah McD la utk dinner mlm tue...

pastu msk jusco belikan Calcium
fvret ellesya offcoz la strawberry sbbnyerr pink clr!!!
skrg ni suka sgt dia mkn calcium ni
mummy mkn pon sodap
lain cikit rasanya ngan yogurt

aik... tdkan dh mkn ice cream McD..
nak lagi kerr??
siap tunjuk lg nk yg pink!!!

jejln lagi kami dlm qbay
kat tgh2 medan ada pameran keta
so singgah la kejap
jom layan
antara gambo yg mummy snap..









daddy ngan elly plak so main kejo2 kat ujung sana masa mummy dok ambik piccas keta2 td tue
amboi sronok tol tgk 2 insan yg mummy syg ni main kejo2..

knape peluk tiang tue syg


jln jumpak plak haagen daaz nih
mintak lagi nk mkn ice cream
amboiii... lain kali k td kan dh mkn

msk jusco main sorok2 celah2 kain plak
kena hati2 ni
kang cr x jumpe lak

elly nak msk fitting room tue rasanya
dia x perasan yg mummy nmpk dia dok usha jek bilik tue

haaa.... nak wat pa tue...

terus kena tangkap ngan mummy

oooo.. daddy ada kat dlm bilik tue la
dok menerai sluaq fit yg org pakai utk cycling tue..
apa nama sluaq tue ya.. tight kan..

kedai yg ellesya suka sgt singgah



dah penat dh tawaf queensbay
jom kita balik...



3 comments:

mamalieyna said...

waaa bergaya sungguh elly ye...comel~ ^_^

jalan2 aktiviti plg bagus tuk seisi keluarga..hee~

nureen said...

klau bab nk bergaya mmg elly no 1.. hehee.. jln2 cam ni tenang fikiran kan

ct N honey said...

bestnya dpt anak ppuan,boleh sama2 keluar berjalan,gi shopping...
susah sangatkah menjadi ibu?..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011