Tuesday, March 24, 2020

MELAKA 2019 - A FAMOSA

assalamualaikum..... 




AMIN... semoga kita semua dihindari daripada dijangkiti...
.
.
.
.

alhamdulillah.... kami sekeluarga sihat2 hendaknya...
jom, nak share lagi sambungan percutian kami dec 2019

apa pasal la bebdk ni melengung jer kan...
timing x brapa cun, smpi jer Roti Canai Kayu Arang Melaka, meja dah penuh
so kita tgu ja la... beli kuah dulu kat anak3 ni spy x bising keboringan kan... 
gambar roti canainya mana? 
lambat sgt smpi lupa snap sebenarnya.. last2 tapau bw balik hotel...

kami smpi hotel awal, mcm biasa check in pkl 2 kan, so ada masa lagi.. jom...
kita book grab jerr, x yah penat2 drive...
kita terjah A FAmosa, antara yg paling dekat
dan..... utk kakak sya lebih kenal sejarah, nanti nk buat karangan UPSR pon byk la idea kan... 
ushar air nyoq la tu, mmg fvret dia pon, tambah plak melaka mmg terkenal la ngan coconut floatnya
penat naik tangga...
air masak yg dlm bag tu dh kenapa x minum...
tergugat la bila nmpk air ice kat gerai2 tepi jln tu kan...  

;) 
wlpon x brapa cun nk tempek jgk...
ala2 princess gitu..
nak jugak 
Pokok melaka... 


➤ to be continue.................


_________________________________________________________________________________



3 comments:

wantie said...

Hi Nureen, lama tak terjah blog, apa khabar. Bukan lama, tapi sangatttt lama kan..

::NureeN:: said...

betoi k.ti... ni pon berchenta nk up... hahhaa

mags premiums said...
This comment has been removed by a blog administrator.

MELAKA 2019 - A FAMOSA

assalamualaikum.....  AMIN... semoga kita semua dihindari daripada dijangkiti... . . . . alhamdulillah.... kami se...