Posts

Showing posts from September, 2012

halfday emergency leave

Image
assalamualaikum
autopublish

isnin lepas
awal2 pagi nureen bawak emir g cucuk 5bln dulu
ellesya.. daddy dah antar p umah bb sitter
dah lewat 2 minggu sebenarnya
nureen xtend sbb emir batuk & selesema
baek jerr dia, masa cucuk keriawww (menangis) sekejap jerr
keriawww ni loghat penang, ellesya ja suka guna
mummy & daddy dia org kedah kami dok gelak la kat dia

emir :
berat 7.5kg
tinggi 66cm

nurse2 kat c2 plak dok geram tgk emir yg bambam
sekejap nurse tue dukung nurse ni dukung hehhe
daddy ckp, klau daddy ada masa tue sure daddy pon nurse dukung
sbb emir comel mcm daddy... hahhahhaa
mau gelak guling2 abes padang nureen gelak hahaha

dah antar emir g umah bb sitter terus nureen msk opis
lewat 1/2 jam jerr :)
tetiba dlm pkl 11.30pg g2, bb sitter call
mak dia kena warded sbb penat
so nureen terus rush balik, dah blk baru sms bos ckp emergency

bila ellesya nmpk nureen balik awal
apa lagi terus la request ajak g jusco
ok nureen stuju tp kita balik umah dlu
lepas smbhyg zohor baru kita peg…

souvenir dari egypt

Image
assalamualaikum autopublish
dah 2 kali kami dpt buah tangan dari egypt sape lagi klau bukan adik nureen yg no 6 tue... thx ya ummul, klau bleh thn dpn nk lagi hehehhe ;p
walaupon dh hampir 2 bulan gambo ni terperam dlm draft blog ni hari ni nureen totap nk publishkan jugak hehhe
 choclate ni mmg sodap
 nureen suka yg bawah - cuppucino sbb yg atas tue agak pahit tp totap sodap
FM - wajib
dan tak kurang ellesya dpt pants hello kitty & t-shirt red riding hood bila dia tgk gambo kat baju dia tue dia ckp tu gambar dia sbb comel hehhe...

nmpk x????
blurr cikit kan, nureen dh coba fokus jd gini plak hehehe

wordless wednesday

Image
assalamualaikum
bila kami terjah masa ellesya tengah mandi..........








agak2nya la.... apa yg emir pikiq bila tgk kakak dia mandi???

gie - aku agak bz skrg ni, sbb tue n3 byk autopublish jerr tulis pon x byk, bior gambo yg menceritakan segalanya

happy feet fvret movie ellesya

Image
assalamualaikum autopublish
last week, bila ellesya demamnya on off mula la nureen jadi risau kali ke 2 bawak g clinic doc ckp suhu 37.5'C keatas baru consider demam klau bawah dari tue normal 
so, masa lunch hour bila member ajak g tesco kejap 5minit jerr dari opis nureen on jerr, hasrat hati nk belikan smthing utk ellesya kebetulan daddy pon pesan belikan buah peach ellesya dh mkn 1 tin abes buah peach salah satu fvret fruit ellesya
tapi bila dah smpi di tesco mata ni kenan betol ngan si penguin comel tue jom layannnnn.....  ellesya wit emir & penguin smbil layan movie happy feet





:)

b.ub.b.b.l.e

Image
assalamualaikum autopublish
location : jitra kedah (umah PIL) sebelum kuaq main bubble kita lepak2 dlm bilik dlu...

 ellesya dok makeup2 sekejap
bila nak main kat luar terus tukar baju :P jom layanzzzz
tiup smpi kembang lobang hidung




nureen AL hari ni