Wednesday, September 26, 2012

wordless wednesday

assalamualaikum

bila kami terjah masa ellesya tengah mandi..........









agak2nya la.... apa yg emir pikiq bila tgk kakak dia mandi???

gie - aku agak bz skrg ni, sbb tue n3 byk autopublish jerr
tulis pon x byk, bior gambo yg menceritakan segalanya

15 comments:

Nens Collection said...

bile sy dh besar nnt kite mandi sama2 ek kakak..satu besen tuk emir satu besen tuk kakak..hehe..

melambung bil mummy die nnt..hehe

manja209 said...

hahaha...lawak ely siap pkai baldi lg
sakan btol dia mandi

Huda said...

emir mesti nak join same tu kan? :) lukman kalau tgk kakak dia mandi, dia pun nak mandi sama padahal dia dah mandi dah :)

eB said...

samer la kiter. kira ari2 ader n3 ok tuh... hik3...
klakar la elly ;p

shark said...

kui kui ada baldi lak atas pala ;p

Zura@Iwan said...

amboi akak elly sakan dia main dlm bilik air..hehe...

emir sure heran tu..hehe

watyz said...

adoyai kakak... malu la emir nampak... hehhehe

Imah Dinor said...

sibuk2 pun ada gak n3kn....imah ni kadang2 lain2 peal aina ni..kadang2 ada masa ...kadang cam sibuk benar he....elly suka mian buih sabun ye....

Qhaifa Nur said...

boy2 saya mandi siap bawa kete dlm toilet..
lepas tu tinggal gitu..apalagi angin satu badan hik..hik..

Salina@IbuAqil said...

Emir terpegun nengok kakaknya gitu tu..
Dia mst kata..
Bila lah aku nak bleh join kakak sama2 wat keje tu..
Hahahahahhahahhaha!!
Alahai elly.. ;)

|| NaFiRaa || said...

melopong emir tgk kakak dia mandi.. tak tahan baldi atas kepala tuh.. hahahahaha..

wantie said...

hahaha.... Aleesya dah pun mandi samasamangan abang dia. emir tu tunggu masa je.nanti leh lajoin kakak

LYAfrina said...

syoknyer dia berendamm.. aiii, adik tgk je..mst dia geram..kalo blh nk berendam gak cam kakak elly kan..

NUR said...

Gee: picture speaks thousand words kan..

fieda said...

adohai..sama mcm maira..nk mandi wajib itik kena mandi sekali..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011