Tuesday, September 4, 2012

3 syawal - pulang beraya kg

assalamualaikum

kami dah siap2 nak blk beraya kat kg sebelah nureen plak
x sabonya nk balik
walaupon family nureen dah dtg beraya masa 2syawal ari tue
tp hati ni tetap membuak2 nk balik kg rasa feel raya hehhe

memandangkan baju raya sepasang jerr
so raya ke3 nureen pakai balik la baju raya ni yerr
layazzz posing2 nureen & emir

seb baik emir mau melayan karenah mummy dia ni
hehehe


ensem boy dah x sabar nak berjalan ker???

dari jauh daddy dh menjeling tau
nureen pegang emir sebelah tangan
kang x pasal jatuh cam no hahhaa

dlm keta.. emir dah stim
nureen mmg bwk kemana saja bantal tidoq emir tue, sng nk ribakan dia.. selesa
turun temurun sebenarnya bantal tue
dari sepupu ellesya "abg daniel" trun ke adik dia adrian, pastu ellesya dan skrg emir plak yerr

bersemangat ellesya nk blk kg
sbb x sabo nk jumpe kezen2 dia
mcm dia plan

sempat lagi kami posing sementara tgu daddy isi minyak

cayang emir ketat2

plan pertama
ni xtvt wajib bila berjumpe

sronok betol..
kalu bleh join sekaki mau x muat kolam tue hehhe


plan ke2
ni b4 kezen2 ellesya blk kl
main disaat2 genting nk blk kl
ellesya suka sgt bila baju dia sama ngan abg daniel
x abes2 dok nyakat adrian
siap ckp x nak kawan ngan adrian sbbnyerr
adrian x der baju sama ngan depa 2..
baju adrian yg sama design tue clr biru sebenarnya....

kuatnyerrr kayuh...

dah penat berkayuh, main game plak
siap bertukar yerr
abg daniel main tab ellesya
dan ellesya plak suka main ipad abg daniel
adrian, dok tgh pujuk rayu kat abg dia nak main "adik la pulakkkk"

x der pandang kelain dah

walaupon setahun sakali jek depa berjumpa tapi keakrabannya jelas tergambar...


20 comments:

eB said...

kiters eruper.
bj rayer spsg jerk taun nih. ha3....

eh biru ke? np nmpk cam ijau baju adrian tuh?

elly sakuntum bunger dikalangan 2 ekor kumbang. sweet :)

LYAfrina said...

btl la nureen..apa2 pon..balik kampung tu..lebh terasa kemeriahan raya kan..

comel emir..ade iras kaka elly je muke dia..

wantie said...

yesss.. balik kampung la the best.

Bila Amirul request nak beraya di kampung dia sendiri rasa lucu plak. sebab kampung dia kan Penang.

tak pernah lagi raya di kampung Amirul asyik raya kat kg ibu & papa ja. hahaha

Cho Zila said...

berjumpa dengan sepupu memang saat indah.. terkenang zaman akak kecik2 tak sabar nak tunggu kazen balik dari kl @ penang..

el said...

SLMT HARI RAYA NUREEN N FAMILI
MAAF ZAHIR BATIN

ADA WAT OPEN HOUSE X..HAHAHAH

stylo abis emir..cekup bw g jln2 bleh haha

Huda said...

bestnye jmpe cousins2 ye elly :)

Fieza79 said...

meriah kalo berjumpa sepupu sepapat ni..blh riuh rendah satu umah...

melayan game je la bdk2 ni kan..fieza nya tab di konker smpai kan msj kwn2 pun xsmpt tgk dn jwb..nmpk nya kena bli tablet pc satu khas utk irfan..huu

Qhaifa Nur said...

time raya anak2 syok berjalan...
dpt jumpa sepupu2...comel betul emir bergaya.......

Salina@IbuAqil said...

Emir sporting melayan mummy dia..
Setia ngan mummy tu.. :D
Seronoknya Elly..
Pandai berkawan.. ;D

Kesuma Angsana said...

budak2 juga yang lebih2 seronokkan bila raya ni!

Zie said...

wah... lebih syok yer elisya beraya kat kg mummy... coz ada sepupu... memang depa akan ingat... sebab jarang jumpa...

Nens Collection said...

alahai..balik kampong adalah perkara paling best kan..

budak2 tecit tu hepi kemain leh main sama2..;)

Imah Dinor said...

walaupun satu ade jugak..imah 2dlm satu...last minit beli baju ala baju ngandung 9 bln, skali lg 3 ari nak raya bsalin plk....so pakai jer la ..tu yg nmpk besar jer baju raya kita tu hu....

|| NaFiRaa || said...

waaahhh..meriahnye mandi kolam.. budak2 memang suka lah kalo dapat main air kan~

Hasrina said...

syok nye depa main air. lain kali nak joint boleh? ehehe

izz iizza said...

baju iza pun sepasang jer..:)

best elessya dpt jumpa cousin..

eynda said...

Amboi hero kecik tu siap bertopi hehe... tudung elessya pun cantik :-)

kasihredha said...

cantiknya tudung elly..
emir pun macho dgn topinya

mamalieyna said...

cantik tudung elly tu..^_^

budak2 bila berjumpa camtulah, happy betul depa~

Zura@Iwan said...

blk kg kita sdiri mmg besttt...

sonok elly noh..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011