3 syawal - pulang beraya kg

assalamualaikum

kami dah siap2 nak blk beraya kat kg sebelah nureen plak
x sabonya nk balik
walaupon family nureen dah dtg beraya masa 2syawal ari tue
tp hati ni tetap membuak2 nk balik kg rasa feel raya hehhe

memandangkan baju raya sepasang jerr
so raya ke3 nureen pakai balik la baju raya ni yerr
layazzz posing2 nureen & emir

seb baik emir mau melayan karenah mummy dia ni
hehehe


ensem boy dah x sabar nak berjalan ker???

dari jauh daddy dh menjeling tau
nureen pegang emir sebelah tangan
kang x pasal jatuh cam no hahhaa

dlm keta.. emir dah stim
nureen mmg bwk kemana saja bantal tidoq emir tue, sng nk ribakan dia.. selesa
turun temurun sebenarnya bantal tue
dari sepupu ellesya "abg daniel" trun ke adik dia adrian, pastu ellesya dan skrg emir plak yerr

bersemangat ellesya nk blk kg
sbb x sabo nk jumpe kezen2 dia
mcm dia plan

sempat lagi kami posing sementara tgu daddy isi minyak

cayang emir ketat2

plan pertama
ni xtvt wajib bila berjumpe

sronok betol..
kalu bleh join sekaki mau x muat kolam tue hehhe


plan ke2
ni b4 kezen2 ellesya blk kl
main disaat2 genting nk blk kl
ellesya suka sgt bila baju dia sama ngan abg daniel
x abes2 dok nyakat adrian
siap ckp x nak kawan ngan adrian sbbnyerr
adrian x der baju sama ngan depa 2..
baju adrian yg sama design tue clr biru sebenarnya....

kuatnyerrr kayuh...

dah penat berkayuh, main game plak
siap bertukar yerr
abg daniel main tab ellesya
dan ellesya plak suka main ipad abg daniel
adrian, dok tgh pujuk rayu kat abg dia nak main "adik la pulakkkk"

x der pandang kelain dah

walaupon setahun sakali jek depa berjumpa tapi keakrabannya jelas tergambar...


Comments

eB said…
kiters eruper.
bj rayer spsg jerk taun nih. ha3....

eh biru ke? np nmpk cam ijau baju adrian tuh?

elly sakuntum bunger dikalangan 2 ekor kumbang. sweet :)
LYAfrina said…
btl la nureen..apa2 pon..balik kampung tu..lebh terasa kemeriahan raya kan..

comel emir..ade iras kaka elly je muke dia..
wantie said…
yesss.. balik kampung la the best.

Bila Amirul request nak beraya di kampung dia sendiri rasa lucu plak. sebab kampung dia kan Penang.

tak pernah lagi raya di kampung Amirul asyik raya kat kg ibu & papa ja. hahaha
Cho Zila said…
berjumpa dengan sepupu memang saat indah.. terkenang zaman akak kecik2 tak sabar nak tunggu kazen balik dari kl @ penang..
el said…
SLMT HARI RAYA NUREEN N FAMILI
MAAF ZAHIR BATIN

ADA WAT OPEN HOUSE X..HAHAHAH

stylo abis emir..cekup bw g jln2 bleh haha
Huda said…
bestnye jmpe cousins2 ye elly :)
Fieza79 said…
meriah kalo berjumpa sepupu sepapat ni..blh riuh rendah satu umah...

melayan game je la bdk2 ni kan..fieza nya tab di konker smpai kan msj kwn2 pun xsmpt tgk dn jwb..nmpk nya kena bli tablet pc satu khas utk irfan..huu
Qhaifa Nur said…
time raya anak2 syok berjalan...
dpt jumpa sepupu2...comel betul emir bergaya.......
Salina@IbuAqil said…
Emir sporting melayan mummy dia..
Setia ngan mummy tu.. :D
Seronoknya Elly..
Pandai berkawan.. ;D
Kesuma Angsana said…
budak2 juga yang lebih2 seronokkan bila raya ni!
Zie said…
wah... lebih syok yer elisya beraya kat kg mummy... coz ada sepupu... memang depa akan ingat... sebab jarang jumpa...
Nens Collection said…
alahai..balik kampong adalah perkara paling best kan..

budak2 tecit tu hepi kemain leh main sama2..;)
Imah Dinor said…
walaupun satu ade jugak..imah 2dlm satu...last minit beli baju ala baju ngandung 9 bln, skali lg 3 ari nak raya bsalin plk....so pakai jer la ..tu yg nmpk besar jer baju raya kita tu hu....
|| NaFiRaa || said…
waaahhh..meriahnye mandi kolam.. budak2 memang suka lah kalo dapat main air kan~
Hasrina said…
syok nye depa main air. lain kali nak joint boleh? ehehe
izz iizza said…
baju iza pun sepasang jer..:)

best elessya dpt jumpa cousin..
eynda said…
Amboi hero kecik tu siap bertopi hehe... tudung elessya pun cantik :-)
kasihredha said…
cantiknya tudung elly..
emir pun macho dgn topinya
mamalieyna said…
cantik tudung elly tu..^_^

budak2 bila berjumpa camtulah, happy betul depa~
Zura@Iwan said…
blk kg kita sdiri mmg besttt...

sonok elly noh..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017