Thursday, September 20, 2012

doakan kesihatan AMAL..

assalamualaikum
autopublish

13 september yang lalu amal anak sulung abg nureen
warded kat hospital kulim kedah
disahkan mengalami sedikit masalah jantung yg mana
terdapat 2 lubang kecil yg belum tertutup & sedikit lebam pada paru2

18 september  dari hospital kulim amal direfer ke hospital penang
 setelah di scan amal dinasihatkan oleh doc untuk 
teruskan pengambilan ubat sehingga lubang tersebut tertutup, 
tp klau nak jalani pembedahan doc sarankan bila amal sudah setahun ke atas...

hari pertama di hospital kulim
amal masih boleh tersenyum 
hari ke 2, amal mula tak selesa
sape saja yg dukung kecuali mama (sil) amal akan menangis
myb dia rasakan sape saja yg pegang, dia anggap tue doctor
yerr la, sakit bila asyik kena cucuk, mkn ubat & etc....

moga fiza (sil) & syeri (abg) tabah & kuat semangat..
 insyaALLAH sama2 kita doakan moga amal cepat sembuh... AMIN
gambar terkini
amal dah discharge 19 september semlm
amal akan follow up di hospital kulim & penang sampai sembuh
doc cakap dari pengalaman pesakit2 lepas kebiasaannya dlm tempoh 1-3tahun jantung amal akan sembuh & kembali seperti biasa
cuba elakkan dari dijangkiti kuman @ sebagainya


sepatutnya 13 sept tue, 
abg, sil & amal balik ke JB, flight malam
so terpaksa la cancel, klau masalah kesihatan amal mcm ni boleh tak naik flight???..

21 comments:

Zie said...

Kesiannya, kalau zie pun pasti tak dapat bayangkan semoga SIL nureen tabah yer... mudahan amal cepat sembuh..

.:Yana:. said...

semoga amal terus sembuh dan sihat sepenuhnyer..aminn..

Huda said...

semoga semuanya baik2 saja ye nureen..sian lak tgk baby amal kena follow semua tu..

Anum said...

insyaallah..

Nens Collection said...

dugaan bg sikecil kan..semoga ibu bapa amal tabah melalui semua ni..dan amal cepat2 sembuh!

Imah Dinor said...

semoga nya tabah hadapi dugaan ni...semoga cepat sembuh good boy ye....

eima said...

mudahan cepat sembuh..kesiannye kat baby

|| NaFiRaa || said...

alahai.. siannye~ moga Amal cepat sembuh yer.. untie doakan dari jauh~ amin~

eB said...

aerish dolo 9 bulan baru stabil.
so eB sgt2 memahami situasinyer. sgt2 tkt biler mlm, sbb x nmpk warna kulit bb... so kami psg lampu tido. kalo nmpk gelap skit tuh tandanyer bb biru... tido sentiasa x nyenyak...
eB akan doakan selalu... insyaallah everything gonna b fine... :)

wantie said...

semoga tabah hadapi dugaan. selalunya baby yg ada sympton mcm ni, doktor akan bagitau dalam masa berapa lama. kalau tak ok, dia akan berlarutan sampai ke tua.

harap harap dia akan baik seperti kanak kanak yg lain.

Zura@Iwan said...

ya Allah...zura kalau tgk bb cm ni..hati rasa sakit la nureen...x leh tgk bb sakit2 ni...semoga Amal cpt sembuh yer....

Qhaifa Nur said...

lega dengar NureeN tahap sembuh tinggi...moga Amal cepat sembuh dan makin tembam...

HazeL said...

SAYU hati tgk baby sakit...esp kalo warded...moga baby amal kuat!!

IntaNBerliaN said...

Ya Allah... siannya,... moga cepat sembuh.. sedih tgk ank2 kecik yg sakit camni..

manja209 said...

kesianye..
aku ni sensitip skit bile tgok org sakit
tambah2 lg bby....lg kesian
apepon aku doakan Amal cepat sembuh

aimaniman said...

yupp adik akak pun ada yg masalah jantung tp dr kata bleh baik tanpa operation.. alhamdulillah kann

smoga baby tu sembuh spt sedia kala...

LiYa HaNiF :: said...

sedih bila tgk bila baby ni kene cucuk sana cucuk sini... moga baby tu cepat sembuh..


salam kenal & follow juga blog nie..

Kesuma Angsana said...

mmg sian kecik2 kena cucuk2 sana sini. doakan amal sembuh terus ye

KhaiRin : anies said...

hampir sm dgn masalah anak kwn sy.. br2 ni admit kt IJN..alhamdulillah skrg da discharge..
semoga amal akn kembali sembuh seperti sedia kala..

p/s nureen nnt check emel ya

TiranaAduka said...

insya-Allah..

nida husna said...

semoga baby cepat sembuh. comel je dia

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011