Wednesday, September 12, 2012

di balik tabir wedding part two

assalamualaikum

bersambung lagi...

bila ellesya masih merajuk, nureen layan posing ngan emir plak
emir dh cukup tdoq 100% baekkknya sporting

cerianya dia... :)

ni reaksi suka ka hape?? muka mcm xcited jerr

amboi tingginya dia angkat dada
gagah perkasa lagi kan

uikkk... ellesya mumcul kembali setelah rajuknya tak dilayan
coba dok tackle emir la tue

laju sgt la, emir x leh nk tangkap bunga tue

emir plak ikut ja kemana arah gerak bunga tue
kena buli ngan kakak dia ni....

bila ellesya mula geram, geram nk picit2 idung emir, pipi emir...
tue dok nk picit mata sambil dok tekan2 kepala

bila adrian & alya datang ellesya lari dapatkan cake

sekejap jerr pastu kembali dok peluk emir

apa la yg ellesya coba buat tue

cover line2x
tgk, dok main tekan2 kpala emir lagi..
main acah2 jerr katanya, bkn tekan betol2 pon....
kenan tol ellesya ngan bunga tue

emir pon nak bunga jugakkkkk....

bunga utk pompuan saja la, emirkan leleki.....

seriusnya muka emir...

tak salah kan kalau lelaki pon suka bunga... ooopppppsssss....

kongsi kan lebih baekkkkk

bila dok amati gambo dari mula nmpk mcm emir ngan ellesya ni tengah dok bersembang ja kan

bila mood nak kizz2 datang
eh4x.. ni mummy kat blkg la...
mak cik ummul jadi rebutan
ellesya plak jadi PG

dah petang nureen tukar baju emir
lepak santai2 kat luar sekejap sambil melayan tetamu yg masih ada

ni la dia adik nureen yg blajaq kat egypt tue
ellesya dah tak merajuk bila makcik ummul pujuk

abah (fil) & a.kahak (bil)
terima kasih buat PIL yg jugak bertungkus lumus sediakan lauk pengantin
gambo suami terchenta x dak la...
sibok bekerja keras bg melanjarkan majlis
terima kasih daddy... emuah

berakhir sudah episod wedding, & pengantin pon dah blk honeymoon ahad lepas.. katanya berhoneymoon d fraser hill, ada x buah tangan utk kami hehehhe 

12 comments:

Anum said...

gelagat anak2 yg mencuit hati

Nens Collection said...

sume pic ade ceritanyer..comel!!

Nana said...

seronok tengok gelagat dua beradik ni....

Imah Dinor said...

cepatnya masa blalu dah besar adik elly tu...

manja209 said...

ensem emir berkemeja...
cptkn anak2 membesar..suke2

eB said...

ellyb camner?
dr ckp aper?

Qhaifa Nur said...

bila tido dah cukup senang nak bergambar kan emir.......

seronoknya tengok gelagat ellesya dan emir...

wantie said...

ecewah.. mcm buat filem ada disebalik tabir bagainya.

hai emir dah nak menyuloq ka? cepatnye

eima said...

idung semua pakat tinggi

Zura@Iwan said...

posing sakan adik badik ni...elly duk sakat adik dia je...hikss

nureen keja dh ke?

Salina@IbuAqil said...

Comel je emir sweet sggh si elly.. ;D

fieda said...

lama tak jenguk sini..dah besor si ensem tu ye..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011