Wednesday, September 5, 2012

wedding kezen raya ke-5

assalamualaikum

balik kg sempat nureen g wedding 2 pupu nureen
mmg kami dah lama x jumpe
rasanya dh hmpir 10thn kot

fizah nama tuan empunya diri
nak berkenalan bleh terjah blog beliau
wit anak sulung yumna 10 bulan
bukan fizah yg kawin yerr tapi adik dia
ni ellesya la bawak camera merata g ambik gambo pengantin

tadi gambo blurr kan
ni baru clear hehehhe...

ellesya mcm biasa, bz ngan acara sndrik
naik turun stage

emir baru bangun tdoq
nyenyak dia tdoq walaupon bising
sbbnyerr selesa amat dlm stroller yg kami pinjam sekejap 
dr fizah yg yumna punya
bila sronok tgk emir tdoq, blk ja png nureen saja2 servay
mak aii... stroller ni harga dia RM1,688 
tak mampu akak dik nonnnn 
sronok kan emir selesa sgt2

ellesya mmg suka berkawan, sgt peramah
x kira umur & dimana dia berada

mak asyik bersembang ngan sedara mara :)

14 comments:

mamalieyna said...

lamanya tak jumpa kan..eina pun blk raya baru ni g majlis knduri kawen gak, kt situ la jumpa org2 yg dh lama btl tak jumpa..huu~

mimie.. said...

alaahai comelnye ellesya pakai tudung :)
emir mintak mama dia belikan stroller tu kott..tu yg dia buat2 tido dengan nyenyak kat dalam tu hehe

eima said...

lama tak pi kenduri kawen .....

Qhaifa Nur said...

kenduri kawen time raya ramai saudara datang....

Myra Jay said...

Mak aihhh mahlnya stroller sampai ribu reban.... ;)
Patutla Emir selesa je ;)

Nens Collection said...

sbb tu emir syokk tito..stroller die mak aihhh..sy pon x mampu gak ni..huhu

Kesuma Angsana said...

byk juga kan majlis kawen raya2 ni!

manja209 said...

Sbijik cam damia...tp damia kaler merah :-)
Damia tnk duk..dia suke niarap je dlm tu..hehe

|| NaFiRaa || said...

selesa tengok emir dalam stroller tuh.. mmg mahalkan harga stroller tu kan~

Imah Dinor said...

hu mmg mahal xpe xmampu dpt pinjam duduk pun ok la...

Zura@Iwan said...

lama gk tu 10thn hg x jumpa kazen tu...hihi

mahalnya noh stroller tu..ritu ada sevey2 gk..x lps la nk beli...aku pon stroller org adiah..hehe

wantie said...

fuh mahal bebenor stroller tu. ish.... baby duduk kejap je, hanya beberapa bulan. pas dorang leh jalan bukannya nak dok dalam stroller dah..

tapi dah dorang mampu tak pe la. utgnya baby tu dapat tido dalam stroller mahal

watyz said...

adeh.. rege x tahan la bebs... :)

wan nurul hezrina said...

lamaaa tuh 10 tahun..kadang total change muka tapi ada gak yang maintain mukanya..hehehe.mak aii mmg mahai stroller2 mau tak nyenyak dia tido.hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011