jamuan aidilfitri 2012

 assalamualaikum

16 syawal 1433H 
exchange TM bayan baru, penang

meja kami ja ada balang biskut raya ni
apa lagi taram la dlu b4 majlis mula

antara menu2nya
alahaii... k.rosnah & kak sofia malu2 plak
nureen, norrul & kak rosmaza ja gedix hehehe...

staff2 dari exchange bayan baru, kena candid tu pasal
 muka masing2 x ready hahaha
tgk si zana yg paling kanan bertudung pink, baju dia sama
 ngan aerish anak eb kan ehhehe... betol tak eb???

ada baby la...baru 2 bulan
ni la k.ros, tapi ni bukan anak kak ros tau

anak executive kami, pn ulfarisya :)


25 syawal 1433H
exchange TM gelugor, penang
yg ni plak baru berlangsung semlm kat opis nureen
last minit punya planning, menjadi jugak 

simple decoration by opismate

tak ketinggalan, ellesya pon join
menu2nya
satey pon last minit gak order bila sambutan menggalakkan dari contractor


En. Hj. Zakari membacakan doa pembuka majlis
beliau adalah ex.Executive TM

Mr. Lee nureen punya bos bagi sedikit ucapan

anak dara ni pantang jumpe cermin
hati2 ya, ada langkong!!!
semlm mood sgt2 baek
layann semua org mcm dah kenal lama


serbu!!!!!

sempat lagi menyakat yerr
k.rosmaza ellesya dh booking awal2
dia buat k.rosmaza mcm baby sitter & tok dia
usung kesana kesini

siap mintak suap lagi tak tahan tue
amboiii manjanya.. sbb ramei yg dok melayan
siap dok ambik gambo bagai artis dah nureen tgk hahhaa

bila lagu carta hati(najwa latif) dan terukir di bintang (yuna)
keudara, ellesya terus menari2
abes ja lagu tue kuar plak lagu raya tarus tarik muka hahhaa

pkl 1 petang nureen dah antaq ellesya balik
mulanya tarik muka la jgk, dia ckp dia nak main2 lagi
so mintak nureen call daddy, nak ajak naek horse
bila call daddy ckp kita pegi jusco mlm ni k, suka la dia... :)

sempat jugak kan kami 2 pose sementara tgu t.light hijau :P

 masuk ja opis, dah lengang
so pose with biskut samperit sebagai penutup :)

Comments

Myra Jay said…
Meriah :)
Macam2 menu ada :)

Ofis myra nya jamuan rini :D
manja209 said…
besnye..kat opis aku ade jamuan esok
utk team kami plak mgu depan + audit..huhu
fieda said…
wah..syoknya makan2..
jamuan raya mmg meriah
minggu ni penuh senin smpai jumaat
eima said…
syoknye .... nureen kerja TM ek .... syok ek okt ni dah start pelarasan gaji baru kan kan ....syoknye
wantie said…
hahaha... dasyat ellysya menari. terpusing pusing dia.

part yg best adalah makan makan. office kak t tak de la wat pun.ngee
Imah Dinor said…
kita masih bpantang so g open house tp xleh mkn beria...hu rugi2...wah elly suka nari eh...meriah dgn mknn xtahan nengok eh...
eB said…
kiami arinih. x mng tgn. x smpt nk shoot gambor byk sbb mengah jager ANAK2. hu3
Zura@Iwan said…
best la opis hgpa wat opn hse...byk plak tu menu..meriah-:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017