Thursday, September 13, 2012

jamuan aidilfitri 2012

 assalamualaikum

16 syawal 1433H 
exchange TM bayan baru, penang

meja kami ja ada balang biskut raya ni
apa lagi taram la dlu b4 majlis mula

antara menu2nya
alahaii... k.rosnah & kak sofia malu2 plak
nureen, norrul & kak rosmaza ja gedix hehehe...

staff2 dari exchange bayan baru, kena candid tu pasal
 muka masing2 x ready hahaha
tgk si zana yg paling kanan bertudung pink, baju dia sama
 ngan aerish anak eb kan ehhehe... betol tak eb???

ada baby la...baru 2 bulan
ni la k.ros, tapi ni bukan anak kak ros tau

anak executive kami, pn ulfarisya :)


25 syawal 1433H
exchange TM gelugor, penang
yg ni plak baru berlangsung semlm kat opis nureen
last minit punya planning, menjadi jugak 

simple decoration by opismate

tak ketinggalan, ellesya pon join
menu2nya
satey pon last minit gak order bila sambutan menggalakkan dari contractor


En. Hj. Zakari membacakan doa pembuka majlis
beliau adalah ex.Executive TM

Mr. Lee nureen punya bos bagi sedikit ucapan

anak dara ni pantang jumpe cermin
hati2 ya, ada langkong!!!
semlm mood sgt2 baek
layann semua org mcm dah kenal lama


serbu!!!!!

sempat lagi menyakat yerr
k.rosmaza ellesya dh booking awal2
dia buat k.rosmaza mcm baby sitter & tok dia
usung kesana kesini

siap mintak suap lagi tak tahan tue
amboiii manjanya.. sbb ramei yg dok melayan
siap dok ambik gambo bagai artis dah nureen tgk hahhaa

bila lagu carta hati(najwa latif) dan terukir di bintang (yuna)
keudara, ellesya terus menari2
abes ja lagu tue kuar plak lagu raya tarus tarik muka hahhaa

pkl 1 petang nureen dah antaq ellesya balik
mulanya tarik muka la jgk, dia ckp dia nak main2 lagi
so mintak nureen call daddy, nak ajak naek horse
bila call daddy ckp kita pegi jusco mlm ni k, suka la dia... :)

sempat jugak kan kami 2 pose sementara tgu t.light hijau :P

 masuk ja opis, dah lengang
so pose with biskut samperit sebagai penutup :)

13 comments:

Myra Jay said...

Meriah :)
Macam2 menu ada :)

Ofis myra nya jamuan rini :D

manja209 said...

besnye..kat opis aku ade jamuan esok
utk team kami plak mgu depan + audit..huhu

kak tini (umialya) said...

OH lg.. meriah!!

fieda said...

wah..syoknya makan2..

Anum said...

meriahnya sis

Sidratul Muntaha said...

jamuan raya mmg meriah
minggu ni penuh senin smpai jumaat

eima said...

syoknye .... nureen kerja TM ek .... syok ek okt ni dah start pelarasan gaji baru kan kan ....syoknye

wantie said...

hahaha... dasyat ellysya menari. terpusing pusing dia.

part yg best adalah makan makan. office kak t tak de la wat pun.ngee

Imah Dinor said...

kita masih bpantang so g open house tp xleh mkn beria...hu rugi2...wah elly suka nari eh...meriah dgn mknn xtahan nengok eh...

|| NaFiRaa || said...

meriahnye~

eB said...

kiami arinih. x mng tgn. x smpt nk shoot gambor byk sbb mengah jager ANAK2. hu3

Zura@Iwan said...

best la opis hgpa wat opn hse...byk plak tu menu..meriah-:)

Kesuma Angsana said...

meriah betul makan2

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011