Monday, September 3, 2012

jumpe blogger di 2 syawal

assalamualaikum

sape2...
sape blogger yg nureen jumpe yerr..
ada yg dh sedia maklum kan
hehhe....
taraaa....
kenal tak??? 1st time jumpe Zie
bleh jugak terjah n3 zie disini
mula2 komen kat n3, bertukar no phone.. tak sangka yerr dpt jugak jumpe
kami mula2 tue mcm malu2 kucing gitu, tp asben zie sangat2 peramah orgnya.. tapi x der plak nureen snap pic daddy ngan asben zie
masa ni emir dah mengantok sgt2..
tdoq tergangu jerr ari tue
eh, org dtg beraya nureen pakai t-shirt jerr...

masing2 pose ke camera sndri yerr..
masih coba memujuk emir utk bergambo

kami asyik menyembang, ellesya & dania asyik ngan game
mana ellesya punya??? tgh cas daaaa

bila zie jadi PG hehehe...

tgk la, masing2 tunjuk skill
ellesya & dania game no1
emir & rayyan asyikk bersembang
hanya mereka sahaja yg faham hehhe
tengok la, asyikk kan depa dok bersembang
emir 4bulan, rayyan 2bulan setengah

bila emir dh tdoq nureen ambik kesempatan dukung rayyan
rayyan pon mengantok asyik dok merengek


alolooo... dah ngantok sgt la tue

bila dah nak blk baru la ellesya & dania nak main
ellesya biasa la bila posing ituew la gayanya

asyikkk depa dok tengok kura-kura

skali lagi mintak pose, perghhhh....

dania pon naik heran tgk pose ellesya
dania, kakak ellesya mmg g2 suka posing pelik2 cikit hehhe

main lompat2 sambil jln catwalk yerr...
ambik kesempatan sementara mama & papa dok bersembang2 lagi kan
hehhe
ni la dia, or suruh main depa dok asyik main game
dah nk blk smpi gini ha... x nak bg dania balik
hehehhe

tq zie, sudi dtg beraya ke umah PIL nureen
hope lepas ni bleh jumpe lagi :)

nureen AL hari ni
nak kemas2 rumah lepas kenduri

16 comments:

Zie said...

Eh banyak tul gambar nuren snap. gambar zie lekat satu tu jer yg elok yang lain hampeh. huhu... apapun tq sudi jemput nanti jumpa lagi yer...

nanges pulak si rayyan nih..

Aa betul tu masa nak balik barulah nak sembang2 gitu.. huhu

eB said...

bestnyer dpt jumper zie...
biler kiter nk jumper laks zie? :)

Qaseh Gifts said...

bestnya jumpa kawan2 blogger!

eima said...

pandai elesya berkawan ..mak die pun sama ....hehehe

maszmadi said...

time raya lah boleh merealisasikan persahabatan alam maya kan.. mesti seronok dapat jumpa blogger, leh kenal lagi rapat.. bila lah kita dapat jumpa yerk...

Nens Collection said...

mula2 nk puji..cantiknyer halaman umah kak nureenn..green ajek..suka sgt!

bestnyer dpt jumpa, stakat ni nens xde jumpa sape2 lagik..msj2 fb selalu..bila nk jumpa ni..bb boy yg encem2 sume!..hehe

izz iizza said...

wahh dpt jumpa rakan blogger lagi..bestnya..:)

Huda said...

bestnye jmpe gang blogger :)

MamaEma said...

sebaya ke anak-anak nureen dgn zie tu?

|| NaFiRaa || said...

sonok nye dapat kumpul kawan2 blogger kan.. time raya memang meriah kalo dapat kumpul ramai2..:)

wantie said...

kak t yg dok dekat ngan umah nureen pun tak pi umah nureen. memang ujung minggu tak de kat umah sekarang ni. sebab semua kazen asyik dok kawin. kawin. kawin

wahida said...

amboi...comel betul anak2 korang....

comel ellisya buat gaya kat depan rumah tu...

Imah Dinor said...

BESTKN DPT JUMPA BLOGGER...STAKAT NI BLUM PENAH JUMPA BLOGGER LG..

Salina@IbuAqil said...

Teringin nak jumpa Nureen sekeluarga..
Ntah bila ler agaknya..
Kena plan turun Penang lg ni nampak nya.. :D
Pstttt sana ada hotel budget x?
Yg agak murah & selamat.. Hik3!!!
Nak survey..

LYAfrina said...

seronoknyer...
dh ramai gak blogger y nuren jupe face 2 face kan.. kita bila la lg?

mamalieyna said...

waah jumpa blogger di hari raya...best tu...kenangan raya 2012~

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011