Tuesday, September 25, 2012

happy feet fvret movie ellesya

assalamualaikum
autopublish

last week, bila ellesya demamnya on off
mula la nureen jadi risau
kali ke 2 bawak g clinic
doc ckp suhu 37.5'C keatas baru consider demam
klau bawah dari tue normal 

so, masa lunch hour bila member ajak g tesco kejap
5minit jerr dari opis
nureen on jerr, hasrat hati nk belikan smthing utk ellesya
kebetulan daddy pon pesan belikan buah peach
ellesya dh mkn 1 tin abes
buah peach salah satu fvret fruit ellesya

tapi bila dah smpi di tesco
mata ni kenan betol ngan si penguin comel tue
jom layannnnn.....
 ellesya wit emir & penguin smbil layan movie happy feet 






:)

17 comments:

kak tini (umialya) said...

Pingu2.. anak2pn suker..

Nens Collection said...

tonggeng2 emir layan happy feet tu..hehe

manja209 said...

aku pon dlu2 suke tengok pingu tu...comey2
pandai emir tengok kn..:)

Anum said...

sukanya dia tgk movie fav dia

Zura@Iwan said...

happy la elly dpt penquin tu....

so elly ok dh demam dia?

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. ralitnye layan movie~

Qhaifa Nur said...

penguin, pengubat demam....

Kesuma Angsana said...

siannyer, demam yek!. mmg musimlah skang ni

Imah Dinor said...

pandai nureen bg anak2 leka main tgk2 movei la main penguin la..bila tgk emmer dah meniarap tu xsabar imah nak bg aina pun meniarap senang leh tinggal2 buat krj kn....skrg klu asyik tebaring je boring aina....

kasihredha said...

wahhh nonggeng emir tgok cite hahaha

LiYa HaNiF :: said...

FEVERET QALESYA JUGA... ^_~

Gieyana said...

ni confirm tgk x henti2 nie kan..:-)

LYAfrina said...

sama mcm asya la..suka sgt tgk pingu..smpai hbis smua nk tiru

mamalieyna said...

comel pingu dia, puas hati la tu, demam dapat patung pingu n tengok citer pingu..^_^

Salina@IbuAqil said...

Amboi!!!
Siap ada patung lg tuh..
Mana x sakan dia..
Adik pon sama..
Join kakak.. ;)

wantie said...

sekarang emir layan je gambar apa pun yg akak dia tayang.lepasni dia pun akan ada koleksi sendiri.

wantie said...

sekarang emir layan je gambar apa pun yg akak dia tayang.lepasni dia pun akan ada koleksi sendiri.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011