Tuesday, September 18, 2012

skodeng - guling2 atas katil port paling best

assalamualaikum
autopublish

BABAK 1

amboiiiiii asyikkkknya... skodeng cikit
wat pe tue???

emir smpi tertonggek2, baru 5 bulan dh pandai yerr, ellesya & daddy yg sexy hehhe..

nmpk x???

dok layan movie kat anset daddy yerr

bila ellesya perasan mereka di tangkap terus peluk emir

*****************************************

BABAK 2

lokasi : bilik SIL di umah PIL, jitra
apa pesyen ni, bertudung tapi pakai skirt???
ellesya suka ngusik emir sbb bila dia buat lawak emir gelak mengekek2
mcm2 ellesya sembang ngan emir, x kurang emir pon
dh pandai menyembang tau!!!

nak dodoi sampai tdoq kerr???

cobaan nk dokong emir

tudung dah hilang yerr ellesya??

saling bertentangan mata

*****************************************
BABAK 3

hari yang sama pada sebelah mlm plak
ellesya purak2 tdoq tue....

tapi bila emir tarik baju dia apa lagi dia pon nak tarik balilk baju emir

mintak posing cikit terus lipat kaki g2

wah3x... emir letak kaki kat perut kakak sya yerr...
kakak sya tak marah kali ni tapi dia suka :)

ellesya dok ajar nureen suruh pose mcm dia

muka kelat plak nureen hehhe..
kami tgh berkemas2 sebenarnya, nak balik penang :)


19 comments:

Che Rosliza Che mat said...

babak2 tue...semua lucu...nak balik kampung ya...

Anum said...

hahhaha
gelak anum baca entry sis

watyz said...

ceci nye kakak.. hehhehe

kak tini (umialya) said...

suker tgok telatah 2 beradik tu, cute sgt2

kasihredha said...

baiknya elli
layan adik dgn baik

Nens Collection said...

ololo..comelnyer 3 beranak..duk layan video gamaknyer..hehe

syg ellesya kt adik die kan..;)

wantie said...

hahaha.. nah neyrap emir tu., lepas ni boleh join la main lappy or tab sambil neyrap.

Qhaifa Nur said...

seronok rakam gelagat anak2 Nureen...
seronok nak balik kg rupanya......

Kesuma Angsana said...

comey2 nyer bebudak ni + mummy nyer hehehe

Salina@IbuAqil said...

Keletah anak2..
Leka dibuatnya.. ;)

syiela said...

seronok tengok gelagat dorangkan...

***salam kenal

Zura@Iwan said...

landing atas katil mmg best..hehe..

siap2 nk blk kg..cuti ke?

|| NaFiRaa || said...

comey nye 2 badik nih~

wan nurul hezrina said...

hehe gomol gomolan.pandai tuh 2,2 tgk movie kap hp papa..hehe..suka tgk part mesra2 elly n emir=)

Imah Dinor said...

pandai daddy ambik phatian anak2 dia ye...dah besar ameer ye..tembam geram tgk.....

Zie said...

wah banyak babak yer aksi guling2 nih.. hehe cute jer ellisya dan emir...

IntaNBerliaN said...

suke tgk gambar2 ellesya n adik dia... nmpk sgt dia tu kakak yg penyayang :-)

eB said...

skang nih nmpk sgt beza bsrnyer.
sok2 dh sm bsr :)

TiranaAduka said...

cam tgok drama lak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011