Tuesday, September 11, 2012

di balik tabir wedding part one

assalamualaikum
autopublish

masa wedding ari tu
nureen byk dok dlm umah saja
dah seropa nurse la katakan
skali mak andam pon hado hahaha
alhamdulillah emir dgn semua org dia ok
x kesah sape nk dokong
sonang gak la nureen nak wat keja, ramei yg membantu jd bb sitter

ellesya ngan adrian plak bz bagai mak andam yerr
dok tolong kutip topping white choc yg jatuh & masuk dlm mulut hahaha

wah3x.. bagai couple g2...
adik nureen yg snap by phone dia

bila si teruna cuba memikat si dara
si dara tersenyum2 simpul hehehe

si dara terima sejambak bunga dari si teruna dengan penuh kemesraan 

si dara di tinggalkan sepi oleh si teruna kerr???
hahaha... bkn la... masa ni pengantin tgh dok mkn
so kami berposing2 dlm bilik sekejap
jom layannn....
bila ellesya mula berposing

tudung dah hilang yerr
dh berpeluh2 sakan main kejar2 dlm umah 
masa wedding ari tue ramei yg blk
so ellesya mmg dpt gang la

ni gaya model sambut bunga dari langit 

ni gaya asal nak lompat2 atas katil tp nureen tak bagi kahkahh
abes la keayuan nanti kan

gaya terima bunga ala2 paksaan

gaya frust bercinta, coba meleraikan setiap kelopak bunga

gaya cinta berputih kembali

gaya landing sexy 
mana emir... asyik ellesya ja posing2 kan
mmmm....

ni dia anak teruna kami tgh lena dibuai mimpi2 indah
baekkkk punya dok lena dlm stroller dpn kipas hehehe

nia zara binti mahmud fauzi
nia zara = princess
baeknya zara masa wedding ari tue
baby zara la yg sama besday ngan ellesya 27/8 :)

bila dh petang ellesya request nk mkn icecream dari mak cik ummul
sbbnya
dia tgk ramei yg trun bawah beli icecream dari pokcik yg naik motor tue

ni ape kes???
ellesya merajuk ngan nureen sebenarnya
sbb nureen ambik bunga ni dari tangan pengantin
sbb pengantin nak antaq mak & ayah dia pegi kat kereta
ellesya nak dia yg ambikkan bunga tue bkn nureen...
merajuk sudahhhhh

sya yg nak ambik!! bkn mummy!!
lain kali biaq sya yg ambik!!!
garang betol 
di tempisnya bunga tue jauh2
amboi.....

sambil mulut terkumat kamit dok berletaq (membebel) kat nureen

nureen biar ellesya melayan rajuk dia sekejap & nureen layan emir yg baru bangun tdoq


bersambung......

17 comments:

mamalieyna said...

amboi sakan berposing kt bilik pengantin ye ellesya..^_^

sweet betul gmbr ellesya dgn sepupunya tu...pandai depa~

Nens Collection said...

alahai comelnyer gambar peluk si cilik tu..pandai deorg posing..haha

watyz said...

amboi sya.. boipren ka??? hehhee

Anum said...

ala sweetnya gambar kakak :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pheeewiit.. ellesya jd flower gurl ke?

eima said...

wahhh ..elesy ni ptt hantar pi agensi la ....

wantie said...

amboi posing ellysya ni ngalahkan pengantin.

sampai mummy pun kena marah.sabor je lah

Gieyana said...

sakannya gmbar allesya..suka gmbar dia berpelukan tue..sempoi jer..:-)

Zura@Iwan said...

bsr cm ni ..emir mau la kt semua org..tggu dh kenai nnti cm ne plak..hikss...

ellysya kalau posing suka la dier...mummy kena marah noh..

Qhaifa Nur said...

sebenarnya ellsya tak sabar nak makan kek...
sambil tu bole posing2...

eB said...

hik3.
skali tgk cam elly bertunang plk... ;p

eB mls nk wat n3 boleh? ngeeeee

|| NaFiRaa || said...

ambooiii.. garangnye anak dara.. kekeke

Kesuma Angsana said...

mana satu pengantin ni hehehe

Imah Dinor said...

buka main lg anak dara sorang ni...nmpk garang tp tetap ayu...

Myra Jay said...

Sedapnya tengok kek pengantin..
Nampak gebu je ;)

Elly pun comel ;D

HazeL said...

yeahh tq nuren...cumel baby syat..mcm muke dady kot..

Salina@IbuAqil said...

Amboi!!
Elly amik berkat erk??? Hi3!!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011