elly & mcd

assalamualaikum
autopublish

seminggu ni nureen amat bz
sbb tue n3 byk draft siap2
nak berbw pon susah
maaf yerr kawan2, ada masa nureen ada marathon abes2an
n3 yg lepas pon insyaALLAH nureen akan baca

dan seminggu ni jugak ellesya demamnya on off
kejap ok kejap panas
emir plak masih batuk2 & selesema
tapi dah makin baek... alhamdulillah 
tp hati ni tak tenang bila d opis 
nak ambik EL, AL cuma ada 5 hari ja lagi

zuraiwan, aku tak ambik cuti pon
anak2 MIL yg jaga wat masa ni
myb utk sebln ni jugak
sbb bb sitter ada la sembang2 ari tu mintak g2
kami x kesah asalkan mak & suami bb sitter sihat

mmm...kembali kpd tajuk
ellesya mcm nureen, kami mmg penggemar mcd
so bila selasa lepas nureen masuk opis lambat
bawak ellesya g clinic dlu
sbb mlm tue dia demam & gatal2 badan
so anak manja kami ni mintak nak breakfast mcd
seb baik masa kat clinic org tak ramai
so kejap jerr la tgu dh dpt masuk bilik doc
tak jauh ngan clinic mmg ada mcd
terus jerr laju nureen pecut 

ni pose menggoda ke pose manja hehehhe

nmpk tak kat tepi ellesya tue
bawah cikit dari sideburn
ada merah2 kan, dia dok garu2 la gatal

ni breakfast nureen, wajib!!!
hehehhe.. dah mcm penggemar kopi yg tegar plak


 emir setia menunggu kami di umah yerr
tue dok wat kembang lobang idung tue dok teran berak la tue hahhaa

dan buat daddy yg tgh sengal & sakit2 bahu akibat terpaksa tdoq bawah katil, sbbnyerr nureen dok jelum ellesya tiap2 mlm
moga cepat sembuh ya... TQ da & syg da sgt2 emuah...

*****************************************
eima : TM tak terlibat ngan pelarasan gaji sbb kami bkn gov ...heheehee :P

Comments

kami oun peminat tegar mc'd ...toys siap buat pameran kat ruang tamu kekeke ...
musim budak demam kan sekarang ..
Anum said…
sama ngan anum
peminat setia mcd
suker tgok ellesya, comel sgt
QA's ~ mamapapa said…
semoga cepat2la sehat semuanya,:)
Nens Collection said…
terliur ngn gcb tu..hehe..
ellesya wat gaya model sokmo la..hehe
Imah Dinor said…
semoga elly cepat baik ye...kami suka KFC,xsabar nak tunggu habis pantang nak g serbu KFC N MCD pun boleh jer...happy weekend..
Huda said…
suka mkn burger mcD tp jarang dpt pegi kat lumut ni pasal asal g je mesti penuh org beratur :)
makin comey kakak...kita jarang2 makan fast food sbb hubby tak berapa suka
Zura@Iwan said…
oo..ingt hg cuti, tu la kan..anak2 x sehat nk pegi keja pon x sng....

aku smlm cuti gk la...nk hntr BS x smpi ati...irfan demam...alhamdulillah stakat ni dia ok..cuma flu masih ada...huhu...

wantie said…
kak t pun suka Mc d ni. baru baru ni makan GCB. terus jatuh cinta. haishhh.. hujan hujan ni rasa mcm nak order je.
kasihredha said…
emir pun dah besar kan
|| NaFiRaa || said…
zura pon penggemar Mcd jugak.. tapi zura bukan penggemar kopi.. kekekeke
Zie said…
dah berulag kali mkn gcb best... teringat masa nk bersalin rayyan... pagi tu subuh2 sempat lg singgh mcd pekena kopi dia.. huhu..takut dlm dok nk beranak tu lapor.. hehe buleh gitu...
LYAfrina said…
lya jrg sgt layan mc d ni... sesekali je la mkn...

wah..kemain elly.. mgoda tu..
mamalieyna said…
oo feberate elly eh..baru perasan, rasanya arif tak pernah di bawak ke mcD.. balik2x..kfc je..hehe..
eB said…
geng ngan aerish n aed :)
TiranaAduka said…
sebuah keluarga bahagia

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017