Friday, September 14, 2012

elly & mcd

assalamualaikum
autopublish

seminggu ni nureen amat bz
sbb tue n3 byk draft siap2
nak berbw pon susah
maaf yerr kawan2, ada masa nureen ada marathon abes2an
n3 yg lepas pon insyaALLAH nureen akan baca

dan seminggu ni jugak ellesya demamnya on off
kejap ok kejap panas
emir plak masih batuk2 & selesema
tapi dah makin baek... alhamdulillah 
tp hati ni tak tenang bila d opis 
nak ambik EL, AL cuma ada 5 hari ja lagi

zuraiwan, aku tak ambik cuti pon
anak2 MIL yg jaga wat masa ni
myb utk sebln ni jugak
sbb bb sitter ada la sembang2 ari tu mintak g2
kami x kesah asalkan mak & suami bb sitter sihat

mmm...kembali kpd tajuk
ellesya mcm nureen, kami mmg penggemar mcd
so bila selasa lepas nureen masuk opis lambat
bawak ellesya g clinic dlu
sbb mlm tue dia demam & gatal2 badan
so anak manja kami ni mintak nak breakfast mcd
seb baik masa kat clinic org tak ramai
so kejap jerr la tgu dh dpt masuk bilik doc
tak jauh ngan clinic mmg ada mcd
terus jerr laju nureen pecut 

ni pose menggoda ke pose manja hehehhe

nmpk tak kat tepi ellesya tue
bawah cikit dari sideburn
ada merah2 kan, dia dok garu2 la gatal

ni breakfast nureen, wajib!!!
hehehhe.. dah mcm penggemar kopi yg tegar plak


 emir setia menunggu kami di umah yerr
tue dok wat kembang lobang idung tue dok teran berak la tue hahhaa

dan buat daddy yg tgh sengal & sakit2 bahu akibat terpaksa tdoq bawah katil, sbbnyerr nureen dok jelum ellesya tiap2 mlm
moga cepat sembuh ya... TQ da & syg da sgt2 emuah...

*****************************************
eima : TM tak terlibat ngan pelarasan gaji sbb kami bkn gov ...heheehee :P

17 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kami oun peminat tegar mc'd ...toys siap buat pameran kat ruang tamu kekeke ...
musim budak demam kan sekarang ..

Anum said...

sama ngan anum
peminat setia mcd

kak tini (umialya) said...

suker tgok ellesya, comel sgt

QA's ~ mamapapa said...

semoga cepat2la sehat semuanya,:)

Nens Collection said...

terliur ngn gcb tu..hehe..
ellesya wat gaya model sokmo la..hehe

Imah Dinor said...

semoga elly cepat baik ye...kami suka KFC,xsabar nak tunggu habis pantang nak g serbu KFC N MCD pun boleh jer...happy weekend..

Huda said...

suka mkn burger mcD tp jarang dpt pegi kat lumut ni pasal asal g je mesti penuh org beratur :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

makin comey kakak...kita jarang2 makan fast food sbb hubby tak berapa suka

Zura@Iwan said...

oo..ingt hg cuti, tu la kan..anak2 x sehat nk pegi keja pon x sng....

aku smlm cuti gk la...nk hntr BS x smpi ati...irfan demam...alhamdulillah stakat ni dia ok..cuma flu masih ada...huhu...

wantie said...

kak t pun suka Mc d ni. baru baru ni makan GCB. terus jatuh cinta. haishhh.. hujan hujan ni rasa mcm nak order je.

kasihredha said...

emir pun dah besar kan

|| NaFiRaa || said...

zura pon penggemar Mcd jugak.. tapi zura bukan penggemar kopi.. kekekeke

Zie said...

dah berulag kali mkn gcb best... teringat masa nk bersalin rayyan... pagi tu subuh2 sempat lg singgh mcd pekena kopi dia.. huhu..takut dlm dok nk beranak tu lapor.. hehe buleh gitu...

LYAfrina said...

lya jrg sgt layan mc d ni... sesekali je la mkn...

wah..kemain elly.. mgoda tu..

mamalieyna said...

oo feberate elly eh..baru perasan, rasanya arif tak pernah di bawak ke mcD.. balik2x..kfc je..hehe..

eB said...

geng ngan aerish n aed :)

TiranaAduka said...

sebuah keluarga bahagia

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011