Thursday, September 6, 2012

last pic raya

assalamualaikum
autopublish

puas beraya kan, seminggu kami cuti
sabtu pagi baru kami berangkat balik ke penang
sempat lagi bergambo sebelum mandi kan hehehe


bila emir dok dlm stroller, ellesya pon nak
seb baik la kami bawak blk stroller tue
emir duduk dlm stroller yg mmg ada kat kg :)

wat2 tdoq plak ellesya tue

tgh hari kami gerak balik
balik ikut ferry
dah lama x naik ferry kan, layannzzzz










last pic raya kami.... :)

14 comments:

kasihredha said...

elly sure rimas pakai tudungkan...tapi comey je

sue zainun said...

heheee :)

Nens Collection said...

ADE PIC BABY EMIR JELIR..COMELL!!!

watyz said...

geram tgk emir la..

Qhaifa Nur said...

seronokkan NureeN seminggu cuti...
teringin nak naik feri kat penang ni, tak pernah naik lagi kalau bawa anak2 sukanya mereka tengok laut......

Mrs. Norrie said...

wah cutenya kakak bertudung...atlast tuh tak comel dah...awat jadi camtuh????

Anum said...

comelnya bila pakai tudung

Salina@IbuAqil said...

e'eh!!
emir menjelir erkkkk..
comei!!!! ;D

Kesuma Angsana said...

nk komen lebih2 mood kelaut!

|| NaFiRaa || said...

bukan emir jek jelir lidah.. daddy emir pon sama~ hahaahha

Imah Dinor said...

wah puas beraya ye...kami ari khamis dah blk kl dah sbb nak daftar kelahiran aina jumaatnya...comei elly btudung...kakak ain pun sama rimas btudung tp nah kena ajar dr awal2 kn...dlm kete bukak..bila kua pakai blk..

Zura@Iwan said...

aku pon lama x nek ferry...nk kena bw Irfan nek ferry nie..sure dia xcited...

wantie said...

rambut emir lebat kat tengah.

wan nurul hezrina said...

hehehe bakpo elly2?mesti dia panas2.skangkan mmg panas sungguh.huhu tapi nak gak dia pakai tudung.bagus elly good gurl..

si adik,emir2 gerammmm sungguh daku.tombam!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011