Thursday, September 27, 2012

souvenir dari egypt

assalamualaikum
autopublish

dah 2 kali kami dpt buah tangan dari egypt
sape lagi klau bukan adik nureen yg no 6 tue...
thx ya ummul, klau bleh thn dpn nk lagi hehehhe ;p

walaupon dh hampir 2 bulan gambo ni terperam dlm draft blog ni
hari ni nureen totap nk publishkan jugak hehhe

 choclate ni mmg sodap

 nureen suka yg bawah - cuppucino
sbb yg atas tue agak pahit tp totap sodap

FM - wajib

dan tak kurang ellesya dpt pants hello kitty & t-shirt red riding hood
bila dia tgk gambo kat baju dia tue
dia ckp tu gambar dia sbb comel hehhe...


nmpk x????
blurr cikit kan, nureen dh coba fokus jd gini plak hehehe

15 comments:

Myra Jay said...

Sedapnya tengok coklat tu :)

FM pun cantik, jeles nengok ;)

Nens Collection said...

sedapnyerrr...walawehh..coklat mmg kegemaran nens..hehe..
FM lawa!!

eB said...

FM tuh mmg terbaek... suker3...
:)
nk kal nureen la. :)

Imah Dinor said...

cantik la FM tu...nampak juga pic kat baju elly cuma kurang jelas....bila nak dpt FM mcm tu ni.....

manja209 said...

wah...sedapnye cokelat tu..nyum2x
jeles wei nengok FM tu...aku suke koleksi FM,klu jenjln wajib beli jgk..:)

Anum said...

dalam2 banyak2 suka fm
hehe

KhaiRin : anies said...

sy plak geram ngan kazen.blk dr egypt satu mende pon sy x dpt waaaaaaaaa

Zura@Iwan said...

sedapnya coklat...ada lg x?

nk satu bleh? haha

wantie said...

wah.. sedapnya coklat. siap ada cuppucino lagi.

amboi ellysya posing sampai terteleng teleng.

Qhaifa Nur said...

sedapnya coklat tuh NureeN...
FM pun cantik...
mmg cantik akak suka kalau budak gegurl pakai gitu.......

eB said...

murahnyer tefal tuh... jeles3...
ps: gi sini tau: http://wahidayatulaswa.blogspot.com/2012/09/ga-fm-danau-toba-mahu.html

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. bestnye dapat FM dari obesi~ best2!

Mamamya said...

aduhh..dah lama x makan cekelat.. :)

fieda said...

fuyoo..sedapnyer coklat..

fieda said...

fuyoo..sedapnyer coklat..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011