barang panassss!!!!!!

assalamualaikum
autopublish


last week, blk dari opis nureen mmg dh nmpk 1 bungkusan besar tepi meja makan
mulanya nk tgk jgk apa ya tp emir dah nangis nk susu
so abaikan sekejap smpi terlupa
so bila daddy balik keja terus terpa
mmg ituew yg daddy tunggu2

ellesya pon join skali
xcited buka barang panasssss... smpi berkipas2 hehehhe

walaupon ellesya masih demam masa ni tp dia tetap activ

cepat2.. apa dlm tue

penuh rakus & xcited hehehe

koyak jgn tak koyak

tgk la, ellesya lagi xcited dari daddy la

daddy dh senyum smpi telinga la....

yeahhhhhh.... yea yea....
ps3 daddy punya

koyak lagi.. cepat2 x sabar nak main ni
tapi.............

wajib la posing2 dlu kan

ellesya mintak skali lagi
pose wajib dia

bertungkus lumut daddy pasang ps3nya

bila ambik gambo with flash tgk nmpk skali kesan jari-jemari
ps3 ni daddy beli dari kwn dia
sbb kwn dia dh tak mau main x der mamber

1st game daddy layan soang2 sbb ellesya dah tdoq pon
tak sempat ellesya nak main

tgk la bapak budak ni
dari kecik smpi skrg game no 1 tau!!!
senyum rope kambin ke ropa kerang busuk tue hahahha
jgn marah...

perghhhh...... nak main punya pasal tangan yg kena habuk2 tv pon x p basuh dlu hehhehe....

ada sape2 berminat nak beli PS2 daddy?? halo2 la kami
kami nak jual sbb dah ada PS3 hehehe...

Comments

Nureen tak join sekali ke?
eima said…
sbb dah ade sejarah dlm my family ..addicted gamming sampai skip skool...PS + ninitendo ..aku telah aktakan peraturan in my family no PS...even i love it ...huhuhu
eB said…
nk jual braper?
sila nyatakan... hik3


kalo shah nmpk nih musti doks ebot2 lagi la..
biler u nk blikan i ps3 nih? ngeeeeeeeeeeeee
Nens Collection said…
hehe..kami x reti main mende alah ni..sume buta gadjet..haha
kasihredha said…
berebut dgn elly tak? hihi
watyz said…
wa.. best nye layan game sensorang.... :)
Qhaifa Nur said…
anak2 suka sangat ni, boleh gaduh juga sbb ada yg tak dpt main....
wantie said…
dah lama amirul minta menda PS ni. tapi saja tak mo beli. kang ralit main tak mo baca buku.

biorle wat pekak telinga. kejam tak kak T. hahahaha
Imah Dinor said…
wow klu emmer dah beso mst join ni..
Myra Jay said…
Asben Myra nak bheli gak PS, tp Myra tahan.. Sebabnya satgi boleh ngadap lupa abes...heheee
|| NaFiRaa || said…
waaahhh.. peminat tegar PS nih.. kalo hubby zura dia layan game kat hp n Fb jer.. kekeke
Zura@Iwan said…
aku dh ada PS2....tp tgk arr...x de masa nk main....laki aku mula2 main..lps tu kasi adik dia..adik dia plak dh x main..hahaha..skrg amik blk..simpan je...
sue zainun said…
hahaha sampai camtu sekali ye..best wooo main game nih..kdg2 sampai xsedar ms berlalu..dulu2 waktu bujang selalu la jgk main..skang nih tgk tepi jelah..hihihi..nureen xjoin ke?
Huda said…
adik ipar bongsu suka main ps2..sib bek belajar pandai :)
KhaiRin : anies said…
ooo sekepala la dgn kazen sy ni hehehe
nordee said…
ni bapaknya yg suka ni...;) hehe
Arham Md Ali said…
Wah main Gran Turismo 5, game favourite saya!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017