Monday, September 24, 2012

b.ub.b.b.l.e

assalamualaikum
autopublish

location : jitra kedah (umah PIL)
sebelum kuaq main bubble kita lepak2 dlm bilik dlu...


 ellesya dok makeup2 sekejap

bila nak main kat luar terus tukar baju :P
jom layanzzzz

tiup smpi kembang lobang hidung




nureen AL hari ni

17 comments:

Nens Collection said...

hehe..siap salin baju..mmg bergaya ellesya ni..emir cool..menten!..hehe

manja209 said...

uiks...bambam mcm damia si emir ni
ely tetap comey sokmo..huhu

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

emir gebunya peha kamu gerammmm ..

Anum said...

comelnya dia... geram2

Kesuma Angsana said...

plg suka kat bby yang bam2 dan comey cam emir tu

HazeL said...

best nye cuti...hmm cuti weekend mmg tak cukup kan...hihi..

Bui Junaidi said...

LAMA X SINGGAH SINI..EMIR SEMAKIN CHUBBY LAH..^_^

Qhaifa Nur said...

seronok tgk ellesya tiup...comel

Gieyana said...

hang busy ka skrg nie weh...
Anak hg dh makin besar n iras pon dh sama mcm kakak.budak2 mmg suka main bubble nie kan..:-)

tp kalau adik main bubble cfm rmbut hg gugur..:-)

wantie said...

hahaha... sampai nampak lobang hidung elly dok pulun tiup bubble.

watyz said...

geram tgk emir tu... nak gigit je rasanye... :)

|| NaFiRaa || said...

amboiihhh.. kuat mekap anak dara sorang nih~

Fieza79 said...

geram nya tgk emir seketoi atas tilam tuu...

Zura@Iwan said...

emir pon main bubble ke? hihi

ko cuti ke? ada kt kg ek?

Zie said...

huhu anak2 zie pun suka main nih...

Imah Dinor said...

elly suka main buih sabun ye...tunngu nnt emmer besar leh main skai..skrg tbaring je la kn..

mamalieyna said...

lama tak belikan air bubble ni.. happy la elly tu, smpai kembang idung ye..ihiks..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011