Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

spend time every weekend

assalamualaikum..... autopublish
spend time wit family mmg bestkan
mcm2 gelagat anak2 yg menghiburkan dok ada kan
pagi sebelum mandi, sempat snap pic anak dara ni dah ready pon.... snap plak sebelum gerak & masa kami singgah bersantap
anak teruna pow daddy belikan lorry & kinder bueno :P
kami lunch di sini...
anak dara pon pow daddy jugak...
khusyuk arr masing2
lengang myb sbb awai lg kot

daddy punya... yg mummy lupa plak nak snap
alwayz faveret ellesya
emir plak macaroni cheese...
balik jerr ajak eshal main skali
__________________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD

pantai tanjung asam, teluk kumbar, penang

assalamualaikum.....  autopublish
alhamdulillah, hasrat di hati ellesya nak mandi pantai akhirnya tertunai masa cuti thaipusam selasa lepas kami ber'picnic' ditepian pantai... lama jugak rasanya tak picnic kan kami dh terpacak kat cni dlm pkl 9 pagi awal kan :)

cer teka, yg sluar merah tue ellesya ka emir??? hihiii.... ada yg compius kan :P emir yg nmpk kaki sebelah nureen tu... mmg lama arr tak terjah pantai, emir geli nak pijak pasir sbb tu x mau turun dari tikar bila di tgk kakak sya dh lari ke tepi pantai mula la x sng duduk, tu pon mulanya jln sambil jengket2.. lama2 baru ok hahahhaaaaa
berlari kakak sya bila nmpk daddy pegang jala
 daddy ambik kesempatan la menjala umpan buat mancing
 anak dara tu mmg suka teman daddy dia d kala menjala
kami berselfie dulu kan

my luvly family :)

nin dia umpannya... klau bg emir x daknya dia nak pegang 

emir dh bertukar baju la nmpk gayanya
 eshal tgk jer yerr... tgu arr kamo dh besar ckit k kita relax sambil makan2
 perghhh jelesnya mummy

full xtvt anak beranak.... >_@

assalamualaikum..... autopublish
cerita 2 weekend lepas
amboi haiii... lama nya bru dpt jenguk blog
ri ni plak nureen AL :P...
jom layan unplanning jjcm kami... hahaa....

slalu kakak sya ckp dia bosan sorang2 kat blkg so skrg kan dh ada gang :)
posing kejap...
di mana kami??? hahaha as usual.. kami d queensbay la

nak blanja anak dara ni mkn lobster dah berminggu dok berzikir nak mkn lobster
alahaiii x der rezqi la, lobster abis stock so lain kali la kita mkn k layan dessert ja la
nyummmmmiieessss
kami laki bini mmg mcm ni suka snap pic anak tgh mkn :) sorang satu k
mummy & daddy punya...
lepas qbay kami naik ferry plak :) nak kemana???
 anak teruna layan bluesss nmpk.. dok dpn skali tue
anak dara jer respon ngan camera daddy kuat jgk angin smpi g2 haaa rambut ellesya
aeon bukit mertajam... puas main la 2 bradik tu
selingan dari cerita weekend layazzzzz..... ni bento kakak sya ari apa ya.. lupa dah slalunya simple2 ja bento dia
sempat siapkan pavlova d ptg isnin, bos daddy order :…