Wednesday, February 4, 2015

full xtvt anak beranak.... >_@

assalamualaikum.....
autopublish

cerita 2 weekend lepas
amboi haiii... lama nya bru dpt jenguk blog
ri ni plak nureen AL :P...
jom layan unplanning jjcm kami... hahaa....

slalu kakak sya ckp dia bosan sorang2 kat blkg
so skrg kan dh ada gang :)

posing kejap...

di mana kami???
hahaha as usual.. kami d queensbay la


nak blanja anak dara ni mkn lobster
dah berminggu dok berzikir nak mkn lobster

alahaiii x der rezqi la, lobster abis stock
so lain kali la kita mkn k
layan dessert ja la

nyummmmmiieessss

kami laki bini mmg mcm ni
suka snap pic anak tgh mkn :)
sorang satu k

mummy & daddy punya...

lepas qbay kami naik ferry plak :)
nak kemana???

 anak teruna layan bluesss nmpk.. dok dpn skali tue

anak dara jer respon ngan camera daddy
kuat jgk angin smpi g2 haaa rambut ellesya

aeon bukit mertajam... puas main la 2 bradik tu

selingan dari cerita weekend
layazzzzz.....
ni bento kakak sya ari apa ya.. lupa dah
slalunya simple2 ja bento dia

sempat siapkan pavlova d ptg isnin, bos daddy order :)

d samping buat pavlova, kita buat salad utk dinner skali

eshal siang tu panas ckit
ptg blk keja dh ok alhamdulillah..

mlm sblm tdoq ditemani abam emir :)

__________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


3 comments:

eima said...

Comeynye.....emir tu agak bila nk potong rambut ...hihi muka dh cam k.ellesya dh die

LYAfrina said...

olor..dh bsr si kecik tu..comel.. hidung mancung..muka copypaste kakak dia..

bguslah kakak mkn mde2 camtu.. klo fasya ssh bnr nk mkn mde2 camtu.. aihhh..

Dhiera nadhirah said...

punye lah lama tak jengah sini. tahu2 dah emir dah jadi abang dh. tahniah sis

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011