Posts

Showing posts from June, 2013

kenal tak??

Image
assalamualaikum autopublish
nureen sampai termimpi2 tau kenal tak bff ellesya ni?? hehehe... aerishadania anak eb comelkan bertudung ellesya yg belikan, nak sama ngan dia so soang satu la aerish colour pink ellesya punya purple tp bila compare dlm gambaq ni mcm sama je kan clrnya
ellesya slalu teringatkan aerish
klau beli apa pon sure mintak belikan kat aerish satu
hehhe
moga drg berkawan sampai bila2

bz ckit skrg ni
baru pas present ICC kat sbrg jaya
ari ni nak kena check all doc sbb isnin audit __________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

emir suka berkongsi

Image
assalamualaikum
autopublish

emir mmg tak bleh tgk kakak dia minum ka makan ka
semua dia nak
dah tue suka share botoi air masak
botoi air masak yg sndrik tak mau, nak yg kakak punya skrg ni kan panas, so nureen mmg mintak depa 2 ni minum aiq masak byk2
emir tak dak mslh, mmg ari2 3 4 botoi air masak dia minum
yg susahnya ellesya
dulu dia mcm emir tp sejak dah bertadika ni, kurang ckit
tengok... emirnya turn plak
berkongsi adik beradik
emir bukan tolong suap yerr tp dok nak tarik, dia plak nk minum
dok berebut plak ngan kakak sya
tak mau bg kakak sya punya pasal la ni
hahaa
sronok la tu, dpt kat dia terus
__________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

welcome 3 series

Image
assalamualaikum
autopublish
maaf utk kelewatan n3..
I love you more than you’ll ever see more than my heart could ever show  I love you more than you’ll ever know 
No matter how many years passed  you will always be the man of my dreams 
I wanna be looking in your eyes  I wanna be there for you  sharing everything you do I wanna grow old with you 
Happy Birthday to the best husband & daddy in all over the world
 kebetulan weekend lepas
ada majlis bacaan yassin di umah mertua
majlis sempena mertua & sil nak berangkat ketanah suci mekkah utk mengerjakan umrah
alhamdulillah....
so sebelah petangnya kami buat sedikit suprize
besday FIL nureen plak 27 june
so celebrate skali
 ellesya mmg suka bab potong cake
tunggu la emir besaq ckit
berebut la depa 2 nak potong hehe
 cake d tempah khas
cheese blueberry cake
agak2nya awat ellesya ngan daddy beraksi?
sbbnyerr, ellesya, sesudah dia potong cake tue
tak sabar nak mkn agaknya
dia p jilat pisau hahhaa... terbaekkkkk :)

hepi besday to daddy & FI…

saya dah besar...........

Image
assalamualaikum
autopublish
mummy ngan daddy boleh tak perasan yerr
yg anak teruna kami ni dah besar
balik kg ari tue, dia nmpk lorry kezen dia
dok main tolak2
mmmm kena p beli jugak ni
habuan dia main2 kat umah
sronok tgk dia main kat kg ari tu

p tala kat wan ngan lorry2 tu skali
seronokkan tgk emir main
kakak sya ngan daddy tak ketinggalan
emir x suka keta yg kakak sya main tu
sbb ada lampu menyala ngan ada bunyi horn
dia lebih suka yg senyap jer

kakak sya punya turn plak
di usungnya lorry tu sampai ke dapoq
jom main sama2


eh.. emir di tinggalkan ker
umah abah nureen ni mmg luas
merata la depa 2 ni menjelajah __________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

ellesya VS emir

Image
assalamualaikum
autopublish

sementara menunggu menu faveret ellesya sampai
mummy dok layan 2 beradik ni berposing :)


tetiba dengar lagu sahabat dr najwa latif
terus ellesya turut menyanyi
emir mulanya tengok pelik
dok dgr kakak dia menyanyi2 kecik
last2 emir pon layanzz
layan sat ja
pastu emir dengan dunianya


emir dok bertegur sapa ngan meja sebelah yerr
tu dok keloi sapa plak





dah kenyang mkn nasi ayam
bawak pusing2 dlm queensbay sat
singgah kedai camera
daddy dok cuci2 mata
marah emir, kakak sya dok himpap dia
menjerit2 sambil mdok tarik baju kakak sya
kena geletik mengekek2 emir gelak
santai
nmpk tak daddy dok cuci mata kat belakang tue
sweet :)
sukanya
kan dah kena tarik rambut
alaaa... emir p gigit belt stroller tue pasai pa.. haha
__________________________________________________
jom singgah