Tuesday, June 18, 2013

wedding kezen en.nasir

assalamualaikum
autopublish

sabtu lepas, kenduri menyambut sebelah kezen en.nasir
jom layannnnzzz....
mood non hado masa wedding tue
so x byk gambo yg ado
 masa ni dah berkira2 nak blk
sbb nak blk kg :)
 sempat la srh anak2 jer posing
 tudung elly smpi senget benget
 ellesya plak offer diri nak ambik gambo
layannn jer la yerr
 sempat lagi snap muka emir yg mengantok nih
 pastu ellesya g dpn konon nak ambik gambo
tapi semua gambo dia ambik blurr & senget
so nureen snap jer la dr jauh
 masa ni nureen g kat daddy yg tgh tunggu nak salam ngan pengantin
tanya, mana ellesya?
tuuuu, kat atas stage
 focus2...
dia slamber jerr g duduk skali ngan family sebelah pompuan bergambo
heheheeee.....
bila masa dia naik pon tak perasan
 bila daddy naik nak salam ngan pengantin, depa mintak bergambo
so sempat la nureen snap 2 keping

selamat pengantin baru
moga kekal hingga ke anak cucu

__________________________________________________
jom singgah


7 comments:

Adlin Mohamad said...

hahah slumber je ellysha eyh dok atas pelamin tu

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah baca entry jap...

Khai♥Rin : anies said...

hehehe bagus2 elelsya...selamber je kan...

Zura@Iwan said...

elly suka bergmbor..tu psl slumber je duk sekali ngan family belah pgntin pompuan tu..haha..

awat hg tk naik sekali bgmbor ngan pgntin...hikss

el said...

hahahahah kakak elesya mmg terbaik :)

wantie said...

ade aku kesah... kalau time bergambar Elly memang the best!.. hahahaha..


duduk je la kan, photo time!

wantie said...

ade aku kesah... kalau time bergambar Elly memang the best!.. hahahaha..


duduk je la kan, photo time!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011