Thursday, June 27, 2013

emir suka berkongsi

assalamualaikum
autopublish

emir mmg tak bleh tgk kakak dia minum ka makan ka
semua dia nak
dah tue suka share botoi air masak
botoi air masak yg sndrik tak mau, nak yg kakak punya
skrg ni kan panas, so nureen mmg mintak depa 2 ni minum aiq masak byk2
emir tak dak mslh, mmg ari2 3 4 botoi air masak dia minum
yg susahnya ellesya
dulu dia mcm emir tp sejak dah bertadika ni, kurang ckit
tengok... emirnya turn plak
berkongsi adik beradik
emir bukan tolong suap yerr tp dok nak tarik, dia plak nk minum
dok berebut plak ngan kakak sya
tak mau bg kakak sya punya pasal la ni
hahaa
sronok la tu, dpt kat dia terus

__________________________________________________
jom singgah


9 comments:

watyz said...

budak2 mmg payah nk minum air masak. smpi kan terpaksa blikan botol air yg dorang suka nk bg minum air masak... :)

Qhaifa Nur said...

bagus kongsi ni NureeN..eratkan hubungan juga...

adianiez AIDA said...

comel nyer sharing sharing :-)
elok la tu, minum air byk and sihat sentiasa...
anak2 dara aida berdua tu pun masing2 ada botol sendiri. aida wajibkan diorang abis air suam 1 liter tiap hari...

el said...

anak2 aku xde mslh lau nak mnm air masak..diorg dah tau nak amek kat mana..yg kecik tu alana siap mtk lagi nak ayaq nak ayaq..

belilah satu botol ayaq kat emir tu hehe

Khai♥Rin : anies said...

sharing is caring ya emir ;-)

JunAina said...

Comel ja dok rebu2 cam tu. Anak2 kecik ni susah nak minum air masak, Aina selalu buat sirap tapi kurangkan manisnya. Ada warna nampak menarik sikit.

eima said...

si adek mmg suka berebut ngan abg/kakak die ... cam dengki je kan ..a lisha pun sama je

wantie said...

bagus tu emir. suka berkongsi amalan mulia. lagi senang kerja parent kamu.

kalau ke mana mana bawa satu bekas je. hidup berkongsi ni harus menjadi amalan. tambah tambah lagi dua beradik.

Zura@Iwan said...

irfan dl byk gk minum air msk..
but now dia minum2..tp tk byk..huhu

dia nk kongsi ok la...irfan dia kdg2 konker dia sorang..haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011