Wednesday, June 26, 2013

welcome 3 series

assalamualaikum
autopublish

maaf utk kelewatan n3..
I love you more than you’ll ever see
more than my heart could ever show
 I love you more than you’ll ever know 

No matter how many years passed
 you will always be the man of my dreams 

I wanna be looking in your eyes
 I wanna be there for you
 sharing everything you do
I wanna grow old with you 

Happy Birthday to the best husband & daddy in all over the world

 kebetulan weekend lepas
ada majlis bacaan yassin di umah mertua
majlis sempena mertua & sil nak berangkat ketanah suci mekkah utk mengerjakan umrah
alhamdulillah....
so sebelah petangnya kami buat sedikit suprize
besday FIL nureen plak 27 june
so celebrate skali
 ellesya mmg suka bab potong cake
tunggu la emir besaq ckit
berebut la depa 2 nak potong hehe
 cake d tempah khas
cheese blueberry cake
agak2nya awat ellesya ngan daddy beraksi?
sbbnyerr, ellesya, sesudah dia potong cake tue
tak sabar nak mkn agaknya
dia p jilat pisau hahhaa... terbaekkkkk :)

hepi besday to daddy & FIL
moga dipanjangkan umur d murahkan rezqi.. amin

maaf daddy, mummy tak sempat nak belikan hadiah
thn ni rasanya paling simple kita celebrate besday daddy kan
terima kasih utk segalanya....
__________________________________________________
jom singgah


8 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

happy birthday daddy alesya :)

Zura@Iwan said...

slmt ulangthn kelahiran buat daddy emir dan ellysa , begitu jua buat fil ko ye..

tk per..celebrate gak...kalau laki aku..laki suka tk buat apa..hehe...

el said...

hb en. nasir smoga pjg umoq dimurahkan rezeki dan bahagia sllu

Khai♥Rin : anies said...

happy birthday 4 both of u...

Nafira usof said...

happy birthday buat suami dan bapa mertua Nureen~

Sayangku Zie said...

HB untuk suami Nureen

. Welcome 3 series

wantie said...

happy b'day to your husband.

semoga panjang umur dan selalu jadi ayah dan suami terbaik untuk keluarga Nureen.

watyz said...

hepi belated besday!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011