Friday, June 21, 2013

menulis di usia muda

assalamualaikum
autopublish

bila kakak sya sibok dok menulis
ada jugak yg menompang
ellesya mmg kami perasan dia kidal sejak dari baby
emir...
sejak dah boleh berjalan
suka plak duduk dlm walker
dolu masa tak brapa nak boleh jalan
dia tak mau naik walker sangat
emir...
nmpk gaya pon macam nak ikut jejak langkah kakak sya
kidal...
gaya penulis cilik
jangan dok p gigit sudah
kena ubah supaya mcm mummy dia, menulis tangan kanan
ada apa ngan pencil tue
asyikkkk....
awat angkat tinggi sgt tue?
jgn tertipu ya
lakaran kat kertas tue hasil tangan ellesya yerr hehe
__________________________________________________
jom singgah


7 comments:

el said...

org tgn kidal ni bijak nya lebih skit..jgn paksa2..biarlah
mayb masa peknen hang dok mkn tgn kiri kut hahahaha

Zura@Iwan said...

irfan tu ada gak tgk lebih pd tgn kidal..huhu..

tk per latih pelan2..kalau mmg dorang guna tgn kidal, nk buat cm mn kn..tp kalau mkn tu kena latih tgn kanan la yer..hikss

eima said...

budak kidal ni cerdik otrg kate sbb byk guna otak kanan

Khai♥Rin : anies said...

left handed tu satu kelebihan...

Qhaifa Nur said...

anak akak yang kidal afnan dan aeish..
emir ni macam aeish bila abang afnan buat kerja sekolah nak tolong juga...

Nafira usof said...

comel emir~
Delisha setakat nih banyak guna tangan kanan~

wantie said...

masa kak t ngandung Aleesya dulu, selalu la dok baca entry nureen ni yang si elly tu kidal.

sekarang dah aleesya pulak kidal. Tapi kami kalau boleh nak dia guna tangan kanan.

hehehe... benornya saja je. tak dak kena mengena pun ngan entry Nureen. saja nak kaco kamu.

Mungkin dah ketentuan Allah yang anak kak T si Aleesya tu nak berkidal time menulis.

Tapi kak t selalu ckp. guna tangan Allah suka. tukaq la kejap. pas tu kidal le semula.hahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011