Tuesday, June 4, 2013

ping pong VS netball

assalamualaikum
autopublish

sukan TM penang ni dah lama
11 may yg lalu
baru nak tempek

nureen mcm biasa main netball
tapi gambo x dak la plak
pas abes main, msk dewan tgk daddy plak main ping pong
daddy yg baju merah paling kanan tu
daddy juara, nureen pon juara..
anak2 tak ikut, asalnya mmg nak bawak ellesya
tapi ellesya n emir demam
so better hantar umah baby sitterkan :)

tahun ni maybe sukan TM buat kat terengganu
last year nureen tak join sbb preggy
last year buat kat melaka
last 2 year buat kat KL yg nureen join hehe
this year, tak tau lagi
kalau comfrem buat kat t'ganu
50-50 nak join ke tidak
sukan TM myb dlm bulan august @ september nti
___________________________________________________
jom singgah


12 comments:

wawa syaida said...

wow! tahniah :D

Nurzakiah Hanum said...

tahniah :)

Khai♥Rin : anies said...

tahniah...pegi...jgn x pegi...

watyz said...

tahniah!!!

Maria Firdz said...

wow! johan.. tahniah.. :)

Qhaifa Nur said...

tahniah buat nureen dan hubby...

Deq's Qienz said...

wahhh bestnya kalo main dan mennag..tahniahh..

el said...

perghh hebattt hehe

Zura@Iwan said...

seronoknya ...
lama tul aku meninggalkan zmn netball + olahraga...

cm mana la nk join..sbb tk de geng..hehe..

ixa damia said...

ang ni rajin btol join sukan tm eh..
aku mls nak join sbb kat tempt aku xde org nak join,sume makcik2...hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

wahhh...tahniah utk nureen dan suami...

terer ye..

wantie said...

wow.. terornya main pim pong. kalau kak t la nak pukul bola ping pong tu belum tentu dapat...

asyik jatuh je la.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011