ping pong VS netball

assalamualaikum
autopublish

sukan TM penang ni dah lama
11 may yg lalu
baru nak tempek

nureen mcm biasa main netball
tapi gambo x dak la plak
pas abes main, msk dewan tgk daddy plak main ping pong
daddy yg baju merah paling kanan tu
daddy juara, nureen pon juara..
anak2 tak ikut, asalnya mmg nak bawak ellesya
tapi ellesya n emir demam
so better hantar umah baby sitterkan :)

tahun ni maybe sukan TM buat kat terengganu
last year nureen tak join sbb preggy
last year buat kat melaka
last 2 year buat kat KL yg nureen join hehe
this year, tak tau lagi
kalau comfrem buat kat t'ganu
50-50 nak join ke tidak
sukan TM myb dlm bulan august @ september nti
___________________________________________________
jom singgah


Comments

tahniah...pegi...jgn x pegi...
Maria Firdz said…
wow! johan.. tahniah.. :)
Qhaifa Nur said…
tahniah buat nureen dan hubby...
Deq's Qienz said…
wahhh bestnya kalo main dan mennag..tahniahh..
el said…
perghh hebattt hehe
Zura@Iwan said…
seronoknya ...
lama tul aku meninggalkan zmn netball + olahraga...

cm mana la nk join..sbb tk de geng..hehe..
ixa damia said…
ang ni rajin btol join sukan tm eh..
aku mls nak join sbb kat tempt aku xde org nak join,sume makcik2...hehehe
wahhh...tahniah utk nureen dan suami...

terer ye..
wantie said…
wow.. terornya main pim pong. kalau kak t la nak pukul bola ping pong tu belum tentu dapat...

asyik jatuh je la.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017