Wednesday, June 5, 2013

bila double E manja ngan daddy

assalamualaikum
autopublish

sblm ni, nureen yg slalunya akan hantar emir ke umah baby sitter & hantar ellesya ke tadika
tapi sejak ellesya slalu request nak naik motor
so daddy la ambik alih tugas
emir pon nak naik motor bila tgk asyik kakak sya jerr dpt naik moto
umah baby sitter dekat jerr, tak sampai 2 minit, hehe
dpn jln ni jerr

 skrg ni kan cuti sekolah
so ellesya boleh ke tadika cuma tak perlu pakai uniform
sbb ellesya kan ambik yg 'day care' punya
so, kalu dia ke tadika time cuti sekolah ni
budak2 tak la ramai sgt
& cikgu kat tadika akan suruh depa wat homework
sambil wat homework sambil belajar
 lawak tgk ellesya panjat motor
panjang kaki dia melangkah
 dan lagi posing dulu walaupon dah lewat nak ke opis sebenarnya.. haha
berlatarbelakangkan umah arwah tok daddy
skrg umah tu di sewakan
kalu nureen la, x mampu nak dukung sebelah & nk pegang handle sebelah
emuah, luv U all so much
___________________________________________________
jom singgah


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

fazrulnoor said...

hebatkan seorang bapa..kudrat untuk keluarga

watyz said...

sama la anak kite. mesti nak pusing2 naik motor kalo ayah dia balik keje... :)

Maria Firdz said...

bdk2 mmg suka naik motor dr naik kereta... kenpa ntah...

eima said...

dedi mmg org penang ek ... ingatkan kedah jugak ...

Khai♥Rin : anies said...

siap la emir da bsr nnt...mesti berebut2 dgn ellesya nk ddk dpn (dlm bakul) ;-)

el said...

eh kakak pya tadika kt gelugor kan?
takan dukung emir smpai sn wei?
confius kejap

Sidratul Muntaha said...

sweet!

Zura@Iwan said...

bdk2 mmg suka naik motor..hehe

el hg ni..tk bc betul2 la tu..

daddy dia hntr emir kt umah BS depan umah tu jer..hahaha..

Nureen..umah tu dh disewa yer?

shila said...

rindunya kat hang nureen...anak2 dah besaq no...

wantie said...

tu dia aih. pakat dok kerumun nak nek motor.

kalau kak t pun nak main pegang sebelah bawak motor memang tak de la..

bahaya ok.

LYAfrina said...

hehe..berebut daddy

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011