bila double E manja ngan daddy

assalamualaikum
autopublish

sblm ni, nureen yg slalunya akan hantar emir ke umah baby sitter & hantar ellesya ke tadika
tapi sejak ellesya slalu request nak naik motor
so daddy la ambik alih tugas
emir pon nak naik motor bila tgk asyik kakak sya jerr dpt naik moto
umah baby sitter dekat jerr, tak sampai 2 minit, hehe
dpn jln ni jerr

 skrg ni kan cuti sekolah
so ellesya boleh ke tadika cuma tak perlu pakai uniform
sbb ellesya kan ambik yg 'day care' punya
so, kalu dia ke tadika time cuti sekolah ni
budak2 tak la ramai sgt
& cikgu kat tadika akan suruh depa wat homework
sambil wat homework sambil belajar
 lawak tgk ellesya panjat motor
panjang kaki dia melangkah
 dan lagi posing dulu walaupon dah lewat nak ke opis sebenarnya.. haha
berlatarbelakangkan umah arwah tok daddy
skrg umah tu di sewakan
kalu nureen la, x mampu nak dukung sebelah & nk pegang handle sebelah
emuah, luv U all so much
___________________________________________________
jom singgah


Comments

fazrulnoor said…
hebatkan seorang bapa..kudrat untuk keluarga
watyz said…
sama la anak kite. mesti nak pusing2 naik motor kalo ayah dia balik keje... :)
Maria Firdz said…
bdk2 mmg suka naik motor dr naik kereta... kenpa ntah...
eima said…
dedi mmg org penang ek ... ingatkan kedah jugak ...
siap la emir da bsr nnt...mesti berebut2 dgn ellesya nk ddk dpn (dlm bakul) ;-)
el said…
eh kakak pya tadika kt gelugor kan?
takan dukung emir smpai sn wei?
confius kejap
Zura@Iwan said…
bdk2 mmg suka naik motor..hehe

el hg ni..tk bc betul2 la tu..

daddy dia hntr emir kt umah BS depan umah tu jer..hahaha..

Nureen..umah tu dh disewa yer?
shila said…
rindunya kat hang nureen...anak2 dah besaq no...
wantie said…
tu dia aih. pakat dok kerumun nak nek motor.

kalau kak t pun nak main pegang sebelah bawak motor memang tak de la..

bahaya ok.
LYAfrina said…
hehe..berebut daddy

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017