Monday, June 24, 2013

ellesya VS emir

assalamualaikum
autopublish

sementara menunggu menu faveret ellesya sampai
mummy dok layan 2 beradik ni berposing :)



tetiba dengar lagu sahabat dr najwa latif
terus ellesya turut menyanyi
emir mulanya tengok pelik
dok dgr kakak dia menyanyi2 kecik
last2 emir pon layanzz
layan sat ja
pastu emir dengan dunianya


emir dok bertegur sapa ngan meja sebelah yerr
tu dok keloi sapa plak





dah kenyang mkn nasi ayam
bawak pusing2 dlm queensbay sat
singgah kedai camera
daddy dok cuci2 mata
marah emir, kakak sya dok himpap dia
menjerit2 sambil mdok tarik baju kakak sya
kena geletik mengekek2 emir gelak
santai
nmpk tak daddy dok cuci mata kat belakang tue
sweet :)
sukanya
kan dah kena tarik rambut
alaaa... emir p gigit belt stroller tue pasai pa.. haha

__________________________________________________
jom singgah


9 comments:

kasihredha said...

Emir dah besar la..
Dah boleh tarik rambut kakak dah

duniafana said...

boleh duk brgusti nih haha

Nurzakiah Hanum said...

dua2 tomei2

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii sukanya diaaaa

Qhaifa Nur said...

kemesraan 2 beradik NureeN...
comelnya..

wantie said...

rajin la dorang berdua dok melawak yer. kat umah elly dok ngusik adik tak?

Amirul dah start ngusik Aleesya. penin kak T ni.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Mesra jer dua beradik ni..so sweet..^^

el said...

dah mula si emir main2 ngan kakak dia..sweet sgt..kakak pun bukan main usik adik dia eh

Zura@Iwan said...

emir pn dh tarik rmbut yer..

aku ni brp kali dh kena..kalau gomoi2 irfan tu..sure kena tarik rmbut or kena tampaq..kakaka..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011