Friday, June 14, 2013

majlis persaraan

assalamualaikum
autopublish

pejam celik pejam celik dh 3 minggu bos nureen bersara
n3 baru hari ni nak up hehhe
ada yg kata 3 hari 3 malam majlis persaraan Mr.Lee
atas permintaan yg ramai yg terjadikan 3 kali majlis

15 may 2013
IBUSAWAT TM GELUGOR, PENANG
bread history pilihan nureen kali ni
tiramisu sama black forest
ni kat parking motor jerr
sbbnyerr antara staff TM dlm pulau & contractor
kiri : En.Amran selaku AGM kami memberi sepatah 2 kata
kanan : mr.lee selaku ex.bos kami yg di raikan
bersemangat staff nureen (mike nama gelaran) soang ni menyanyikan lagu hepi besday
dlm sejarah, sepanjang 55thn mr.lee tak pernah celebrate besday
ni la 1st time dia tiup lilin
kebetulan bos yg bakal menggantikan mr.lee iaitu Pn hazlina pon besday pada bulan may
Pn hazlina berbaju coklat
dah potong... nureen tak sempat nk snap masa mr.lee tiup lilin tu
sedikit cenderahati dari kami semua

wahhhh.... menu kami meriah
ayam masak merah, kurma telur, sambal udang
kerabu salad & bubur kacang
 sunkist, pir & tembikai
:)

16 may 2013
RESTRON NELAYAN TERAPONG HUJUNG BATU, BUTTERWORTH
TBP 4309, Balai Nelayan Ujong Batu Bagan Dalam
Butterworth, 12100 Penang 

kat cini hanya unit kami sahaja
unit nureen ada 2 
satu kat dalam pulau, satu lagi kat bukit mertajam
tuan tanah wit aina harusss interprem dolu
ikan bawal goreng panas2, kangkung belacan, sambal sotong
gulai bendi, ayam goreng & buah2an
sebelum majlis bermula

sedikit ucapan dr mr.lee
cerderahati tanda ingatan
mr.lee dalam kenangan
antara staff yang dekat bukit mertajam

23 may 2013
IBUSAWAT TM BUKIT MERTAJAM
 dimulakan dengan bacaan doa
tapi nureen sampai lambat, so semua gambar ni ambik dr member yg kat BM
 mr.lee bagai berpidato plak nureen tengok
 kali ke 2 mr.lee celebrate besdaynya
mcm kek pengantin pon ado hehhe
mr.lee mcm malu2 jerr
 kenangan dr unit AMPP
 antara staff & contractor sebelah BM
 menu plak : nasi campor, asam laksa, satey & pudding roti
tu la tuan tanah baru smpi
perasan tak ??

ACCESS MAINTENANCE PULAU PINANG

selamat bersara buat mr.lee
___________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Sayangku Zie said...

Meriahnya nureen... 3 kali sambut...... emmm nanti jamuan tuk bos baru pulk ...

el said...

pergh 3x sambut..untunglahh mr. lee hahaha dan untung uols semua dpt mkn2 hehe

ixa damia said...

wey...helmi da jd bos ang plak ka lani?...2011 ritu dia jd bos kat tempat aku

Sidratul Muntaha said...

aku lapo tgk nasi beriyani tu
huhuuh

duniafana said...

lauk sedap-sedap...haha

LYAfrina said...

meriah jugak...
kek 3 tingkat tu..
slamat bsara buat mr. lee.. tp dia still nmpk muda

Qhaifa Nur said...

meriah majlisnya NureeN...
lepas ni dapat pula bos baru...

~MommyAida~ said...

bestnya makan-makan..kek pon banyak..selamat bersara mr. lee!

watyz said...

waa.. bab makan sume hepi kan.. sedap2 lak tu... :)

Zura@Iwan said...

alhamdulillah rezeki dpt mkn byk..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011