Tuesday, June 25, 2013

saya dah besar...........

assalamualaikum
autopublish

mummy ngan daddy boleh tak perasan yerr
yg anak teruna kami ni dah besar
balik kg ari tue, dia nmpk lorry kezen dia
dok main tolak2
mmmm kena p beli jugak ni
habuan dia main2 kat umah
sronok tgk dia main kat kg ari tu


p tala kat wan ngan lorry2 tu skali
seronokkan tgk emir main
kakak sya ngan daddy tak ketinggalan
emir x suka keta yg kakak sya main tu
sbb ada lampu menyala ngan ada bunyi horn
dia lebih suka yg senyap jer

kakak sya punya turn plak
di usungnya lorry tu sampai ke dapoq
jom main sama2


eh.. emir di tinggalkan ker
umah abah nureen ni mmg luas
merata la depa 2 ni menjelajah
__________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam selasa
singgah pagi
dah sarapan?

Qhaifa Nur said...

seronoknya dapat main sama-sama dengan kakak kan emir...

e!ya said...

suruh mama beli lori besaq skit..
baru syiok main emir hehehe

Khai♥Rin : anies said...

nureen, bla emir main lori tu siap ada bunyi x? ;-) kalu ada mesti chomeeelllllll

el said...

boleh dah ni suh naik beskal sndiri hehe

wantie said...

pas ni boleh la bli beskal.

main ronda ronda ngan kak sya

Zura@Iwan said...

mmg makin bsr..tk kn makin kecik iyo dak? kahhh..

umah kt kg best la luas kan..

하니 said...

Kat umah kan ada jeep besar...haha

LYAfrina said...

rasa mcm bru j tgk emir dilahirkan..kejap je.. dh makin beso hero ni

Sayangku Zie said...

Betillah nureen tgk2 kejap ja dah besar... adoi...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011