Tuesday, June 11, 2013

fraser hill

assalamualaikum
autopublish

bila agak bleh smpi cini ya??
mmmm







nak bawak anak2 bercuti suatu hari nanti
tp tunggu emir besar cikit la kot :)


___________________________________________________
jom singgah


11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
cuti2

Myra Jay said...

Myra dalam planning nak ke situ gak, sebab tak eprnah smpai ;)

Mungkin anniversary thn depan kot :D

eima said...

hmmm bg aku tak besh ... sbb tatau nk pi mana kat ctu ... jln pening ...tp klu yg nk kan kedamaian sini seswai la ...

Khai♥Rin : anies said...

kn planning lek lok tu.. ;-)

Zura@Iwan said...

ada gak plan nk gi sini..

tp ntah la bila..

mcm2 tmpt plan..tp tk pi2 pun..haha

el said...

lorrr igt hang pi situ weekend lepas...hahaha xpe plan leklok ea..boleh je bw emir g sn..boleh santai2

~MommyAida~ said...

boleh dh tu Nureen bwk ank2 bercuti..msti diorang happy!!

ALoNa CintamaniszLite said...

nai fraser hill ni kalo sape tak tahan leh pening dan muntah dlm kereta kalo tak sempat nak berhenti tepi jalan...huhu..
Akak penah naik sini ikut dari kuala kubu baru...ikut dari Raub..Tp jalan dari Raub lagi dasyat...orang tak penah pening pun leh jadi pening..ngee

wantie said...

tengok tajuk tu.. ya ya la kak T ingat hangpa dah pi..

hahaa...

Sidratul Muntaha said...

nak pergi jugak tpi entah bila
aduh letih tol jaga sem ni
nak cuti gamaknya time raya la kot?!

Gieyana said...

Igt hg dh p dh..jln sempit sket g nk nek sini...rsnya CH lg best..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011