pabila plan berubah... kami ke mana????

crita kami di weekend day
mummy punya plan
nak g bukit bendera tapi skali sampi kat bkt bendera
adusss... belum beroperasi la..
ni dia trex train yg naik ke bkt bendera

mummy yg beria2 ajak daddy & elly ke bkt bendera
sbb khamis b4 weekend tue
mummy ada kat site yg dkt ngan bkt bendera
nmpk train trun naik
ingatkan dh buka
tanya kat guard d ci2
bln 5 baru buka

Ellesya : alaaaa.... x bleh la naik bkt bendera...........
Mummy : bln 5 ni kita mai lain k..
Ellesya : ok

trex ketapi

bila dah plan x menjadi
kami berubah angin

Daddy : so nak p mana ni??
Mummy : jom kita p jusco perda, naik feri..
Daddy : ok
Ellesya : yeaaaa... (sambil angkat tangan)

amboii...
x tau pusing kat mummy yerrr

masih buat dekk..

aik... dah mula dahh...

nmpk!!!
BESARRR PUNYA
apa yg besar???
hhehhee
skrg ni suka galas botoi dia tue


masih dlm mood slamber..

eh3x.. wat apa tue???
seb baik daddy kuat..

nak tau apa yg elly mintak kat daddy????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

mintak nak flying!!!!

dah k..
sat ja..

kembali kpd mood slamber

merenung masa depan barang kali

ok mood ceria bila mummy join
ooo ropa2nya elly nk ambik gambo ramei2..

sampai jerr kat jusco perda
elly lena dlm prem
kami ja la ronda2 sampai dia bgn

bila bgn dia nmpk cupcake ni
dah abes choclate kat atas tue elly mkn
tinggai icing jerr...
layanzzz elly wit cupcake




;)

Comments

LYAfrina said…
beraninya elly.. kalo lya msti kecut perut ni.. lya last smpai bkit bndera masa umo 13thn kot...
wah seronokknyer naik ferry...seriau tgk elly flying...huhu
Bionic women said…
x pernah ag naik ferry..opps pernah skali jer gi pulau pangkor.
gerun lak tengok elly camtuh..berani ek dia..
eB ezrin said…
uishhhh... risau auntir tgk... hu3....
raser cam nk terjabut jntg ;p
nureen said…
lya :
heheh elly mmg gituw.. suka wat aksi2 bahaya.. mmg kena control pergerakkan dia..
skrg dh renovate baru tue yg nk g tgk.. tgu yerrr bln 5 ni...

lizz :
elly dh jd flying angel hehhee...

bionic women :
semua org gerun kan tgk elly tue.. mcm mana la dia bleh seberani itueww...

eb :
eb.... eb ok ker.. elly ni buas cikit.. hehee
zura@iwan said…
aikk x operasi lg ke train bkt bdera tu? hari tu dgr abah zura gtaw masuk berita bkt bendera dh beroperasi....pelik2..hehe..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017