Thursday, April 14, 2011

pabila plan berubah... kami ke mana????

crita kami di weekend day
mummy punya plan
nak g bukit bendera tapi skali sampi kat bkt bendera
adusss... belum beroperasi la..
ni dia trex train yg naik ke bkt bendera

mummy yg beria2 ajak daddy & elly ke bkt bendera
sbb khamis b4 weekend tue
mummy ada kat site yg dkt ngan bkt bendera
nmpk train trun naik
ingatkan dh buka
tanya kat guard d ci2
bln 5 baru buka

Ellesya : alaaaa.... x bleh la naik bkt bendera...........
Mummy : bln 5 ni kita mai lain k..
Ellesya : ok

trex ketapi

bila dah plan x menjadi
kami berubah angin

Daddy : so nak p mana ni??
Mummy : jom kita p jusco perda, naik feri..
Daddy : ok
Ellesya : yeaaaa... (sambil angkat tangan)

amboii...
x tau pusing kat mummy yerrr

masih buat dekk..

aik... dah mula dahh...

nmpk!!!
BESARRR PUNYA
apa yg besar???
hhehhee
skrg ni suka galas botoi dia tue


masih dlm mood slamber..

eh3x.. wat apa tue???
seb baik daddy kuat..

nak tau apa yg elly mintak kat daddy????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

mintak nak flying!!!!

dah k..
sat ja..

kembali kpd mood slamber

merenung masa depan barang kali

ok mood ceria bila mummy join
ooo ropa2nya elly nk ambik gambo ramei2..

sampai jerr kat jusco perda
elly lena dlm prem
kami ja la ronda2 sampai dia bgn

bila bgn dia nmpk cupcake ni
dah abes choclate kat atas tue elly mkn
tinggai icing jerr...
layanzzz elly wit cupcake




;)

6 comments:

LYAfrina said...

beraninya elly.. kalo lya msti kecut perut ni.. lya last smpai bkit bndera masa umo 13thn kot...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah seronokknyer naik ferry...seriau tgk elly flying...huhu

Bionic women said...

x pernah ag naik ferry..opps pernah skali jer gi pulau pangkor.
gerun lak tengok elly camtuh..berani ek dia..

eB ezrin said...

uishhhh... risau auntir tgk... hu3....
raser cam nk terjabut jntg ;p

nureen said...

lya :
heheh elly mmg gituw.. suka wat aksi2 bahaya.. mmg kena control pergerakkan dia..
skrg dh renovate baru tue yg nk g tgk.. tgu yerrr bln 5 ni...

lizz :
elly dh jd flying angel hehhee...

bionic women :
semua org gerun kan tgk elly tue.. mcm mana la dia bleh seberani itueww...

eb :
eb.... eb ok ker.. elly ni buas cikit.. hehee

zura@iwan said...

aikk x operasi lg ke train bkt bdera tu? hari tu dgr abah zura gtaw masuk berita bkt bendera dh beroperasi....pelik2..hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011