Wednesday, April 20, 2011

::majlis persaraan ABAH::


2 minggu b4 majlis
mak dah call
kami adik beradik
mintak ambil cuti isnin lepas
sbb abah dah nk pencen
nak wat kenduri cikit

abah seorang GURU

tp adik yg dok kat mesir x bleh balik la
pastu yg dok kat UKM plak tgh final exam
yg dkt tahfiz klang pon x leh blk

yg ada
kami sefamily
kak sefamily
& abg & adik yg bakal kawin bln 6 ni

jom kita layanzz majlis abah

semua dh siap sedia


sementara menunggu kepulangan abah yg akan dihantar oleh serombongan dari sekolah, kami relax2 & lepak2 dulu..

abah dh smpi
disambut oleh kakak sulung & cucu sulung

elly pon nak turut sambut wan dia
pastu layan burung ngan wan jitra plak

antara rombongan cikgu2 dari sekolah abah

menu
tau foo fah, cake (MIL sponser), tepung talam,
cendol, nasi carrot + sambal ayan, acar, dalca & tembikai
bubur pulut hitam

laksa tepung gandum, rojak buah

hadiah yg abah dapat masa majlis persaraan di sekolah

tetamu cibok mkn kami pon cibok jgk
hehhee

wit PIL


relax time
dlm office abah
elly dok bz kat meja wan
kami 2 bz dok bergambo!!!

amboiii... sronok elly main ngan sapa tue???


ngan daniel anak sulung kak
dah petang
pak cik yg jaga cendol
minta nak balik untuk mandi
so sapa yg nak gantikan pak cik tue???
hhhmmm
jom kita tgk sapa yg ganti ya???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaa....
daddy la sapa lagi

wah skali ja terus terror

elly teruja tgk daddy dok mesin ice

myb elly x caya kan daddy boleh..
hehhee

uikkk.... ropa2nya elly nk ambik ice yerrr

amboi rancaknya daddy...

sedap x elly cendol daddy buat??
daddy plak sedap x rojak mummy buat
hehehe

majlis sampai mlm
sebelah mlm abah panggil
org masjid & sedara terdekat

mlm tue
adrian yg slalu gaduh ngan elly
tetiba jd baik
nak berkwn

bila mummy ckp nk ambik gambo
adrian terus tarik elly & elly plak peluk pinggang adrian
so sweet...

main b4 adrian blk KL
& elly plak blk penang la...

agar2 fvret elly

emuah...
syg U all

antara undangan di sebelah malam...
majlis yg simple & hepi

Selamat bersara abah

* otw balik penang tekak mummy dh mula x sedap, merah2 & sakit, so selasa mummy MC.. apa kami 2 beranak buat semlm tgu n3 ya..;)


10 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

eB ezrin said...

meriahnyer nureen... slamat bersara yer auncle...
laksa tuh yg eB x leh thn... asyikkkkk... ;p

kasihredha said...

selamat bersara abah nureen...semoga lepas ni dapat relex2 dgn anak2 dan cucu2...
kemain lagi elly...serius je time buat cendol tu :)

chugie said...

salam..

nureen cayang, ada hadiah untuk kamu. sila lawat blog sy k!

nureen said...

bobhanburry :
nureen dh terjah minggu lps ;p

eb :
tq..
laksa tue mmg mavellous tau sbb laksa wat sndri..

kasihredha :
tq..
abah rasa awal2 pencen ni x relax lg kot, katanya byk jemputan wat ceramah.. ehhehe
elly terpegum ke teruja ke tergamam.. hehhee

chugie :
ok nureen dh terjah.. tq so much.. dah email detail ;p sori yerr lmbt

zura@iwan said...

slmt bsara buat abah Nureen..

abah Nureen mgajar sekolah mn?

nureen said...

ZURA :
sek model khas kat baling..
myb hubby kenal..
abah pernah mengajar kat sek syed abu bakar, pastu pindah ke sek men siong. slalu gak p PPD kat sek men baling tue ..
hehhee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat bersara..
wah, grand gak majlis tu ye..
suka.. leh kumpul ramai².. =)

nureen said...

leily | ummi alya husna :
tq ;)
x der la grand mana pon.. dok kat kg g2 2 je la..
mmg best bila berkumpulkan.. tambah anak2 lagi la smpi kemlm dok main ja...

~aSHa~ said...

meriah jugak majlis ni yerk..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011